‘Misión Imposible 6’ promet noves emocions fortes

- Advertisement -

L’any 1996 Tom Cruise es ficava a la pell de l’agent Ethan Hunt per primera vegada i, des d’aleshores han compartit una pila d’aventures junts. Evidentment es tracta d’una de les gallines dels ous d’or de Paramount que ja fa un temps va anunciar que estava preparant la sisena entrega. Tot i que en un principi hi va haver certes tensions entre Cruise i la productora (evidentment) per temes de diners, que van retardar l’inici del rodatge, finalment es va arribar a un acord i Misión Imposible 6 era una realitat.

mission-impossible-6

- Advertisement -

El 27 de juliol és la data escollida per l’estrena de la pel·lícula que comptarà de nou amb Tom Cruise i amb Christopher McQuarrie, que va ser l’encarregat de dirigir Misón Imposible: Nación secreta. Aquest fet fa que McQuarrie es converteixi en el primer director a repetir dins la saga, ja que fins ara, cada entrega havia estat dirigida per algú diferent. Suposem que l’èxit de MI5, la qual va aconseguir recaptar gairebé 700 milions de dòlars a nivell mundial i, l’afinitat amb Tom Cruise, amb qui ha rodat en diverses ocasions, ha fet que Paramount vegi amb bons ulls el seu retorn.

Bons i dolents

- Advertisement -

Aquesta sisena entrega torna a comptar amb el personatge d’Ilsa Faust, interpretat per Rebeca Ferguson i que ja es va poder veure en l’entrega anterior. Amb ella també reapareixerà Michelle Monaghan, qui donava vida a Julia Meade, la dona Ethan Hunt a MI3 i MI4. Des d’aleshores el personatge de Meade no ha tornat a aparèixer, així que suposem que es donarà alguna explicació d’on ha estat i què ha estat fent.

Per altra banda, Jeremy Rener encara no sap si podrà participar en la nova Misión Imposible, per problemes d’agenda. En una entrevista a Collider, l’actor explicava “no estic segur de què passarà. The Avengers es menjaran gran part de l’any que ve però espero que això no faci que no puguem reunir a l’equip perquè m’encantaria tornar”.

mission-impossible-6

Qui segur que s’unirà a l’equip, en aquest cas en el bàndol dels dolents, serà Henry Cavill el qual ha aparcat les seves tasques de superheroi durant un temps. Vanessa Kirby (The Crown) també forma part de l’elenc, el seu paper seguiria la línia del de Rebeca Ferguson. Per últim, qui també repetirà i s’unirà a aquesta nova aventura impossible és Simon Pegg. Des de l’inici del rodatge McQuarrie ha estat molt actiu a les xarxes socials i ha deixat alguna imatge pels fans per anar fent boca. A més, tot just s’acaba d’estrenar el darrer tràiler per anar fent boca del que s’espera a la nova entrega:

mission-impossible-6

mission-impossible-6

mission-impossible-6

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents