Fi de la trilogia eròtica de Christian Grey Fi de la trilogia eròtica de Christian Grey
L’últim capítol de la història d’amor entre Anastasia Steele i Christian Grey Fi de la trilogia eròtica de Christian Grey

Una de les sagues literàries més de moda dels últims anys no té per protagonistes ni zombis, ni vampirs, ni superherois, sinó una parella que viu la seva vida sexual d’una manera poc convencional. Evidentment estem parlant del fenomen 50 shades of Grey, que compta amb tres entregues en format llibre i que aquest divendres estrenarà la darrera part als cines.

L’últim capítol de la història d’amor entre Anastasia Steele i Christian Grey arribarà al seu final. El rodatge d’aquesta tercera entrega es va rodar de manera simultània amb la segona i, en les imatges proporcionades pel tràiler ja es poden veure algunes coses importants com a Dakota Johnson i Jaime Dornan convertits en marit i muller, una lluna de mel a la costa francesa i una persecussió en cotxe…

Els números aconseguits amb la segona part, Fifty Shades Darker, no van ser els esperats. La pel·lícula va recaptar 378,8 milions de dòlars, davant els més de 500 aconseguits amb la primera entrega. Tot i així, James Foley repeteix en la direcció i va explicar en una entrevista amb The Hollywood Reporter que aquest nou film tindrà un estil diferent. “No puc posar-li un adjectiu però és una cosa que vaig decidir després de moltes baralles amb el director de fotografia sobre com diferenciaríem les pel·lícules. Per això, el canvi que farem serà un canvi de mentalitat”, afirmava.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*