Les ànimes de metall inicien la revolució Les ànimes de metall inicien la revolució
'Westworld' estrenarà la segona temporada el proper 23 d'abril al nostre territori Les ànimes de metall inicien la revolució

La sèrie d’HBO que va causar furor pel fet de combinar ciència ficció, western, drama, intriga i, sobretot, molts robots, torna el proper 23 d’abril a les petites pantalles expandint l’univers i comptarà amb 10 episodis. Això farà que l’espectador descobreixi nous racons del parc. De fet, una nova web sobre Westworld ha revelat qui és el fundador del parc i mostra detalls de l’àrea Samurai.

Recordem que a la primera temporada (podeu llegir la crítica aquí) es presentava el parc d’atraccions futurista i controlat per alta tecnologia dirigit pel doctor Robert Ford (Anthony Hopkins). Aquestes instal·lacions comptaven amb uns androides amb una aparença física humana, fet que deixava als visitants viure les seves experiències i viure qualsevol tipus d’aventura o fantasia per molt fosca o perillosa que fos, sabent que els robots no patiran. Ara bé, les coses comencen a canviar molt quan aquest fet no és del tot cert i adquireixen una personalitat pròpia. Aquest parc estava ambientat en el salvatge Oest, però es va descobrir que existeixen 6 àrees temàtiques.

La ficció protagonitzada per Evan Rachel Wood s’ha deixat veure de nou, gràcies al tràiler que es va poder veure durant la Super Bowl, el qual deixava entreveure un paisatge rocós i amb vegetació que podria tractar-se de la zona asiàtica. Per saber més detalls previs a l’estrena es pot consultar el web que ofereix informació de primera mà. Es tracta del site fictici de l’empresa Delos Incorporated, el qual mostra els serveis dels seus parcs temàtics.

Ara la història se centrarà en aquest segon parc, però el creador Jonathan Nolan va deixar entreveure que en aquesta temporada se’n descobriran fins a dos. És a dir, que després de descobrir-los, encara en quedaran mínim 4 més per veure, cosa que alegrarà a tots els fans.

Un dels nous personatges es tractaria de James Delos, fundador de Delos Inc., interpretat per Peter Mullan (War Horse o Harry Potter and the Deathly Hallows). Als coneguts habituals com Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Thandia Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Mardsen, Tessa Thompson Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Clifton Collins, Jr., Talulah Riley i Louis Herthum, s’hi uneixen també Katja Herbers, Gustaf Skarsgård i Fares Fares.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*