Carnaval es vesteix de ‘Joc de Trons’ Carnaval es vesteix de ‘Joc de Trons’
El dissabte 10 se celebrarà una trobada cosplay en el marc de l'exposició del Museu Marítim Carnaval es vesteix de ‘Joc de Trons’

El passat 28 d’octubre s’obrien les portes de l’exposició dedicada a la popular sèrie Game of Thrones que està ubicada al Museu Marítim de Barcelona. L’èxit ha estat tan gran que s’ha prorrogat l’estada fins al pròxim 11 de març. Amb motiu de Carnestoltes els organitzadors de l’exposició han organitzat per aquest dissabte, una gran quedada de cosplay, on tots els fans de la ficció podran anar caracteritzats dels seus personatges preferits. Totes les persones que participin, podran accedir gratuïtament a l’exposició aquell dia, entre les 16:00 i les 20:00 h. A més, els participants podran optar al “Premi al millor cosplay“, dotat amb un pac de productes de marxandatge oficial de la sèrie.

John Snow, Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, Melisandre, El Rei de la Nit… Tots són noms que ja formen part de l’imaginari col·lectiu audiovisual del nostre temps. No només els seus noms, també els seus vestits són icònics, i molts es poden veure a l’exposició oficial Game of Thrones: The Touring Exhibition.

carnaval joc de trons

El fenomen cosplay va començar als 70 al Japó, però actualment ja és una febre a tot el món i, al nostre país és un hobby que cada vegada té més adeptes. En esdeveniments com el Saló del Manga i el Saló del Cinema i les Sèries és comú veure a gent participant d’aquesta activitat, així com en festivals com el de Sitges.

 

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*