Elisabeth Moss torna a enfundar-se la túnica vermella Elisabeth Moss torna a enfundar-se la túnica vermella
La 2a temporada de 'The Handmaid's Tale' comptarà amb 13 capítols Elisabeth Moss torna a enfundar-se la túnica vermella

La sèrie que ha triomfat als Emmys (premi a Millor sèrie dramàtica) i als recents Globus d’Or, tornarà el 25 d’abril amb una segona temporada que inclourà 13 capítols. La plataforma Hulu serà la que l’estrenarà als EUA, mentre que aquí arribarà poc temps després de la mà de HBO Espanya.

The Handmaid’s Tale se situa en un futur distòpic on s’ha implantat una dictadura fonamentalista i algunes joves es veuen forçades a viure com a concubines per donar fills al “seu senyor”. Després de l’assassinat del president dels EUA i la majoria de membres del Congrés, s’instaura al país un règim teocràtic basat en els més estrictes valors puritants. Els Estats Units d’Amèrica passen doncs a anomenar-se  la República de Gilead. En aquesta nova societat, la major part dels valors moderns queden enrere. La dona passa a un segon pla, essent única i exclusivament un objecte amb un únic valor resident als ovaris, ja que en aquest nou país existeix un greu problema de fertilitat i es crea quelcom per arreglar-lo.

L’adaptació de la novel·la de Margaret Atwood (1985) comptarà amb el mateix elenc protagonista amb Elisabeth Moss (The Square o High Rise), Joseph Fiennes (Risen o Man to Man), Max Minghella (Into the Forest o Horns) i Yvonne Strahovski (I, Frankestein o sèrie Dexter), però donarà més pes al personatge de Ofglen interpretat per Alexis Bledel (The Good Guy o Sin City). A més, comptarà amb noves cares com Marisa Tomei (The Big Short o My cousin Vinny) que sortirà al segon capítol, Clea DuVall (sèrie Veep o Argo) que interpretarà a Sylvia, la dona de Ofglen i la jove Sydney Sweeney (Tell Me Your Name o Stolen from the Suburbs), que donarà vida a una jove de 15 anys anomenada Eden, fidel a Gilead i que voldrà convertir-se en la dona del comandant.

De moment s’ha donat a conèixer un teaser de la segona temporada on es podran veure com segueixen les aventures i desventures de June. S’hi pot observar una criada d’esquena que, probablement, es tracti de la protagonitzada per Elisabeth Moss (The Square o High Rise), corrent amb una llanterna per un passadís fosc i portant el característic barret. Segons Moss, la nova temporada serà “realment dura i molt fosca, tot anirà a pitjor”. 

A més, recentment s’ha publicat un nou tràiler que ofereix més detalls sobre l’infern que patiran les dones i tots aquells que vagin en contra de les normes imposades pel nou govern. Promet emocions encara més fortes del que s’acosta a Gilead:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*