L’origen de Lord Voldemort explicat en una fan movie L’origen de Lord Voldemort explicat en una fan movie
'Voldemort: Origins of the heir' està disponible a Youtube L’origen de Lord Voldemort explicat en una fan movie

Tota una generació de nens i nenes ha crescut creient en la màgia gràcies a les aventures de Harry Potter i els seus amics. Tota una generació que ha seguit al llarg dels set llibres i vuit pel·lícules les peripècies que el Nen que va sobreviure va haver de passar per destruir Lord Voldemort. Clarament Harry Potter és el personatge estrella de la saga però una moneda sempre té dues cares i, en aquest cas la creu és en Tom Riddle i, l’un no podria existir sense l’altre.

Gràcies a J.K. Rowling hem anat sabent moltes coses d’aquest univers màgic que va començar a prendre forma l’any 1997 amb Harry Potter and the Philosopher’s Stone, però tal com dèiem una de les peces claus encara estava envoltada de misteri. Tom Riddle, Lord Voldemort, el que no ha de ser anomenat, el senyor tenebrós, qui tu saps… se l’ha conegut per molts noms però poca cosa en sabem de la seva història. Aquest any, de la mà d’un grapat de fans, algunes d’aquestes incògnites han quedat resoltes gràcies a la fan movie que ja està disponible a través de Youtube i, que ja acumula més de 7 milions de visites.

voldemort origins of the heir

Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: el origen del heredero) és una pel·lícula feta per i per a fans que va començar a coure’s l’any 2015. Les productores Freshcream i Tryangle i Gianmaria Pezzato, el director i guionista, van començar a idear el film però no van poder iniciar el projecte fins que Warner Bros els va donar permís, amb la condició que no hi hagués ànim de lucre. Un cop superat aquest entrebanc i després d’aconseguir 15 mil dòlars a través de crowdfunding, el rodatge va començar.

Stefano Rossi és l’encarregat de donar vida a Tom Riddle i Davide Ellena, interpreta la versió adulta ja convertida en Voldemort. La pel·lícula se centra en els anys d’estudi de Tom Marvolo Riddle a l’escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria i com, durant aquella època va iniciar-se en les arts fosques descobrint com dividir la seva ànima en els ja famosos horcruxes. A part de Riddle, també hi apareixen altres estudiants de les diferents cases com Grisha McLaggen, hereva de Gryffindor; Wiglaf Sigurdsson, hereu de Ravenclaw i Lazarus Smith, hereu de Hufflepuff.

voldemort origins of the heir

voldemort origins of the heir

El personatge de McLaggen ens introduirà en aquesta tenebrosa història que s’inicia quan ella és capturada pels russos, mentre dur a terme una investigació i recerca del vell diari de Tom Riddle. L’interrogatori serveix com a fil conductor i, a través de flaschbacks ens va presentant tota la història, al llarg de 52 minuts. Si després de llegir tot això us heu quedat amb ganes de veure el film, ja no us fem esperar més, a gaudir!

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*