today-is-a-good-day

L’origen de Lord Voldemort en una fan movie

- Advertisement -

Tota una generació de nens i nenes ha crescut creient en la màgia gràcies a les aventures de Harry Potter i els seus amics. Tota una generació que ha seguit al llarg dels set llibres i vuit pel·lícules les peripècies que el Nen que va sobreviure va haver de passar per destruir Lord Voldemort. Clarament Harry Potter és el personatge estrella de la saga però una moneda sempre té dues cares i, en aquest cas la creu és en Tom Riddle i, l’un no podria existir sense l’altre.

Gràcies a J.K. Rowling hem anat sabent moltes coses d’aquest univers màgic que va començar a prendre forma l’any 1997 amb Harry Potter and the Philosopher’s Stone, però tal com dèiem una de les peces claus encara estava envoltada de misteri. Tom Riddle, Lord Voldemort, el que no ha de ser anomenat, el senyor tenebrós, qui tu saps… se l’ha conegut per molts noms però poca cosa en sabem de la seva història. Aquest any, de la mà d’un grapat de fans, algunes d’aquestes incògnites han quedat resoltes gràcies a la fan movie que ja està disponible a través de Youtube i, que ja acumula més de 7 milions de visites.

- Advertisement -

voldemort origins of the heir

- Advertisement -

Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: el origen del heredero) és una pel·lícula feta per i per a fans que va començar a coure’s l’any 2015. Les productores Freshcream i Tryangle i Gianmaria Pezzato, el director i guionista, van començar a idear el film però no van poder iniciar el projecte fins que Warner Bros els va donar permís, amb la condició que no hi hagués ànim de lucre. Un cop superat aquest entrebanc i després d’aconseguir 15 mil dòlars a través de crowdfunding, el rodatge va començar.

voldemort origins of the heir

Stefano Rossi és l’encarregat de donar vida a Tom Riddle i Davide Ellena, interpreta la versió adulta ja convertida en Voldemort. La pel·lícula se centra en els anys d’estudi de Tom Marvolo Riddle a l’escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria i com, durant aquella època va iniciar-se en les arts fosques descobrint com dividir la seva ànima en els ja famosos horcruxes. A part de Riddle, també hi apareixen altres estudiants de les diferents cases com Grisha McLaggen, hereva de Gryffindor; Wiglaf Sigurdsson, hereu de Ravenclaw i Lazarus Smith, hereu de Hufflepuff.

voldemort origins of the heir

El personatge de McLaggen ens introduirà en aquesta tenebrosa història que s’inicia quan ella és capturada pels russos, mentre dur a terme una investigació i recerca del vell diari de Tom Riddle. L’interrogatori serveix com a fil conductor i, a través de flaschbacks ens va presentant tota la història, al llarg de 52 minuts. Si després de llegir tot això us heu quedat amb ganes de veure el film, ja no us fem esperar més, a gaudir!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents