‘Early Man’: plastilina prehistòrica a les pantalles ‘Early Man’: plastilina prehistòrica a les pantalles
Els creadors de "l'ovella Shaun" estrenen pel·lícula el 2 de febrer ‘Early Man’: plastilina prehistòrica a les pantalles

Els creadors oscaritzats de Wallace & Gromit, Shaun the Sheep o Chicken Run continuen creant art animat a base de plastilina. Early Man (Cavernícola) és el títol d’aquesta nova cinta dirigida també per Nick Park i produïda pels estudis Aardman  i que ens arriba també doblada al català.

La història gira al voltant d’un cavernícola, en Dug, el qual amb la seva fidel mascota, Hognob, encapçalarà una lluita contra una tribu enemiga i inventarà l’esport més universal de tots, el futbol. Amb aquesta petita sinopsi es presenten els personatges i l’humor que caracteritza al seu estudi creatiu.

A més, compta amb un variat i cridaner elenc que posarà les veus als personatges. Entre els quals hi ha Eddie Redmayne (The Danish Girl o The Theory of Everything) que interpretarà el protagonista, Maisie Williams (sèries Game of Thrones o iBoy) i Tom Hiddleston (Crimson Peak o Thor), el qual repeteix el seu rol de malvat com a governador de la ciutat de l’Edat de Bronze, Lord Nooth. El film d’animació claymation (plastilina) coproduït entre el Regne Unit, França, Alemanya, Austràlia i Nova Zelanda s’estrena el proper divendres 2 de febrer al nostre territori.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*