‘Maze Runner: The Death Cure’: últim assalt ‘Maze Runner: The Death Cure’: últim assalt
El film comptarà de nou amb Dylan O'Brian i s'estrena demà ‘Maze Runner: The Death Cure’: últim assalt

Les sagues juvenils estan de moda, ha quedat demostrat amb The Hunger Games, Divergent, Twilight i Maze runner (El corredor del laberinto), que han omplert les sales de cinema amb les seves adaptacions cinematogràfiques. L’any 2014 es va estrenar la primera part d’El corredor del laberinto, basada en la novel·la homònima de James Dahner, la qual plantejava un relat d’acció, ciència-ficció i aventures. Aquest 2018 arribarà la tercera i última entrega, després de superar l’ensurt inicial a causa de l’accident que va patir Dylan O’Brian.

El corredor del laberinto: la cura mortal, comptarà de nou amb l’elenc oficial encapçalat per O’Brian que va haver d’estar apartat de la producció durant un temps. En una entrevista a EW explicava que “veritablement vaig estar en un lloc fosc durant un temps i no va ser un viatge fàcil de tornada” i afegia “de totes maneres aquells sis mesos ja han passat”, així que, com es pot veure en aquest primer avançament del film, Thomas (O’Brien) està més que preparat per tornar a l’acció.

En aquest últim assalt, en Thomas i els seus amics hauran d’enfrontar-se a nous perills i enemics. Arribaran a la llegendària Last City, un laberint controlat pels seus enemics que podria conduir-los a la mort. Tot i així, el grup s’hi endinsarà per trobar la cura a la malaltia que anomenen “la llamarada”. A més, un cop allà també obtindran respostes a moltes de les preguntes que tenen i que han estat buscant des de la seva arribada al laberint.

Tal com dèiem no només Dylan O’Brian torna a aparèixer sinó que l’acompanyaran de nou Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Katherine McNamara, Nathalie Emmanuel, Rosa Salazar, Patricia Clarkson, Barry Peppers, Giancarlo Esposito i Walton Goggins, entre d’altres. A la direcció, Wes Ball tornarà a posar-se al capdavant.

Estava previst que el film arribés als cines el 17 de febrer de l’any anterior però, amb l’accident pel mig, la data d’estrena va haver de canviar-se i, finalment serà el proper 26 de gener. Per aquells que no tingueu del tot clara la història, els seus protagonistes us en fan un resum de 90 segons, pareu atenció.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*