‘Everything sucks’: als 90 tot era una merda ‘Everything sucks’: als 90 tot era una merda
La nova ficció de Netflix estarà disponible a mitjan de febrer ‘Everything sucks’: als 90 tot era una merda

Farts de la nostàlgia vuitantera? Arriba la nostàlgia norantera!! La plataforma d’streaming Netflix ha fet oficial la data d’estrena de la seva propera sèrie original, Everything sucks, una comèdia ambientada en un institut d’Oregon durant la dècada dels 90. La ficció estarà disponible a partir del 16 de febrer i comptarà amb deu episodis de mitja hora cadascun. Al llarg d’aquesta primera temporada seguirem dos grups de joves que formen part de dos clubs rivals: el de teatre i el d’audiovisuals.

everything-sucks

Situada a la ciutat de Boring durant l’any 1996, la sèrie mostrarà com aquest pintoresc grup d’adolescents interactuen entre ells i s’enfronten en aquesta particular història sobre el pas cap a la maduresa. Els responsables de Netflix defineixen el nou projecte com una “producció extravagant i humorística”, que ha estat creada pel guionista i actor Ben York Jones i per Michael Mohan.

La ficció està protagonitzada per Peyton Kennedy i Jahi Di’Allo Winston que donen vida als estudiants Kate Messner i Luke O’Neil, respectivament. En el paper dels pares, hi trobarem a Patch Darragh i Claudine Nako. Ja hi ha disponible un primer avançament que mostra una marcada estètica dels 90 i recorda altres productes de l’època com El Príncep de Bel Air.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*