Els creadors de ‘Turbo Kid’ ens transporten als anys 80 Els creadors de ‘Turbo Kid’ ens transporten als anys 80
El film canadenc arribarà sota el títol 'Summer of 84' aquest any Els creadors de ‘Turbo Kid’ ens transporten als anys 80

Fa 3 anys els cineastes canadencs Anouk Whissell, François Simard i Yoan-Karl Whissell ens van sorprendre amb una història de ciència ficció que té lloc en un futur post-apocalíptic ambientat als anys 90 on el gore, l’acció i la comèdia es fan presents constantment. Sota el títol de Turbo Kid, el film va ser guardonat i presentat en nombrosos festivals de cinema, fins i tot al Festival de Sitges on va rebre el premi a Millor Banda Sonora. Ara, l’equip creatiu s’ha tornat a unir per portar Summer of 84, un film de terror que ens recordarà amb nostàlgia els clàssics dels 80 i dels assassins en sèrie, en el que sembla una barreja entre It, Stranger Things o The Goonies, però obviant sense els pallassos, les dimensions paral·leles i els pirates. 

Aquest thriller de terror està ambientat a l’estiu de 1984 i se centrarà en un jove de 15 anys obsessionat amb les teories de conspiració, ja que està convençut que l’oficial de policia del seu barri és l’assassí en sèrie del que parlen a les notícies. El noi i els seus tres millors amics començaran a investigar, fet que els posarà ràpidament en perill.  

Està protagonitzada per Graham Verchere (sèries Fargo o The Good Doctor), Judah Lewis (The Babysitter o Demolition), Cory Gruter-Andrew (This is Your Death o My Sweet Audrina), Caleb Emery (Where’s my Money o sèrie Disjointed) i Rich Sommer (sèrie Mad Men o The Devil Wears Prada) i el guió està escrit per Matt Leslie juntament amb Stephen J. Smith, els quals expliquen que la idea va sorgir en reflexionar sobre que “cada assassí en sèrie és el veí d’alguna persona en la realitat”.

A continuació, es pot veure el tràiler i les primeres imatges promocionals de la pel·lícula que s’estrenarà al llarg d’aquest 2018, tot i que la première del film serà durant la propera edició de Festival de Sundance. Els tres cineastes signen la producció sota el pseudònim de RKSS:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*