‘Black Widow’ tindrà pel·lícula en solitari ‘Black Widow’ tindrà pel·lícula en solitari
Scarlett Johanson repetirà en el paper de Natasha Romanoff ‘Black Widow’ tindrà pel·lícula en solitari

La Black Widow (Vídua Negra) tindrà una pel·lícula en solitari, així ho han afirmat els membres de Marvel, tot i que el projecte encara no té llum verda per part de Disney. La primera vegada que va aparèixer el personatge va ser en el film Iron Man 2 l’any 2010. Scarlett Johanson es va ficar a la pell de Natasha Romanoff, una dona instruïda per ser una letal assassina, que finalment va acabar treballant a les ordes de Nick Fury i formant part dels Avengers. Marvel finalment ha escoltat les pregàries dels fans i ha posat en marxa el film que se centrarà exclusivament en ella.

El projecte encara es troba en una fase molt prematura però ja es coneix al nom de la persona que escriurà el guió, Jac Schaeffer. Es tracta d’una guionista que ha estat escollida personalment per Kevin Feige, director de Marvel Studios, segons ha informat la revista Variety. Schaeffer és la persona darrera el darrer curt de Disney, Olaf Frozen Adventure, que tantes queixes ha rebut, a causa de la seva durada. El seu pròxim projecte que veurà la llum serà Nasty Women, el remake amb canvi de gènere de Un par de seductores, aquest cop amb Rebel Wilson i Anne Hathaway com a protagonistes.

Qui també ha mostrat el seu interès a repetir és Scarlett Johanson que ja s’ha reunit amb Feige i la guionista per començar a parlar d’algunes idees. Per ara, la podrem veure de nou en el rol de Black Widow en la pròxima entrega d’Avengers: Infinity War. A més, Feige també es va reunir amb diferents actrius que estan involucrades dins l’univers Marvel, per plantejar un possible film només protagonitzat per súper heroïnes. Per ara, només és una idea però qui sap on pot acabar. L’altre personatge femení que segur que tindrà pel·lícula pròpia serà Captain Marvel que estarà protagonitzada per Brie Larson i que s’espera que arribi a la gran pantalla el març del 2019.

Black-Widow

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*