Els orígens del Joker arriben al cine Els orígens del Joker arriben al cine
Martin Scorsese pren el paper de productor i Todd Phillips el de director Els orígens del Joker arriben al cine

Warner Bros i DC Comics treballen en un spin off dels films de la saga Batman que estaria protagonitzat pel seu antagonista, el Joker. Tot i que aquestes companyies van bastant endarrerides creant el seu propi univers amb segell de súperherois, no volen perdre el temps i continuen fent produccions tot i les crítiques que han patit algunes de les anteriors. El film estarà produït per Martin Scorsese (Silence o Shutter Island) i comptarà amb Todd Phillips (The Hangover o War House) com a director i Scott Silver (8 Mile) com a guionista juntament amb Phillips.

Narrarà la història del Príncep Pallasso del Crim al llarg de la seva joventut i com es va convertir en el malvat que coneixem. La nova pel·lícula es desenvoluparia a Gotham durant la dècada del 1980 i estaria inspirada en els films de gàngsters i mafiosos clàssics de Scorsese, com Taxi Driver o Raging Bull (Toro salvaje).

De moment es desconeix quan s’estrenarà i menys encara si Ben Affleck formaria part de l’elenc per posar-se la capa i màscara de Batman, però el que es pot avançar és que Jared Leto, qui va interpretar el personatge del malvat a Suicide Squad, no serà qui doni vida al Joker en aquesta pel·lícula o almenys no en la seva totalitat. Segons Deadline, “la pel·lícula presentarà el malvat amb un actor diferent i probablement més jove”.

Cal esmentar com a curiositat que des de l’estrena de Batman v Superman: Dawn of Justice i Suicide Squad s’ha especulat que a l’univers dels films de DC Comics en realitat hi ha hagut 2 Jokers: un que ja va morir i l’altre, el de Leto, que va ocupar el seu lloc i es va convertit en malvat.

Els malvats tornen a salvar el món

Per altra banda, hi tenim la seqüela de Suicide Squad que comptarà amb Gavin O’Connor (Warrior o The Accountant) com a director en substitució de David Ayer (Bright o Fury), mentre que la majoria de l’elenc repetirà els seus papers de malvats. Tot i que el pla inicial era iniciar el rodatge el proper mes de maig, la gravació s’ha passat a l’octubre, ja que Will Smith té l’agenda bastant completa.

A més, Margot Robbie va deixar entreveure que també s’està preparant un film sobre el seu personatge Harley Quinn, però el que sí que està confirmat és una sèrie d’animació sobre l’esbojarrada parella del Joker. La producció es troba en l’etapa inicial, però s’ha confirmat que la conformarien 26 capítols de mitja hora de durada i que la veu de la protagonista podria ser la de la mateixa Margot.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*