‘New mutants’: un film de terror amb mutants ‘New mutants’: un film de terror amb mutants
El film té prevista la seva estrena pel 6 d'abril ‘New mutants’: un film de terror amb mutants

L’univers Marvel s’estén cada vegada més i el volum de pel·lícules i sèries sorgides de les vinyetes dels còmics de superherois cada cop és més gran. A l’espera de l’estrena del pròxim film d’X-men (X-men: Dark Phoenix), ens podem anar preparant per conèixer l’origen d’alguns dels mutants en l’spin off/preqüela que està preparant el director Josh Boone i que arribarà el pròxim mes d’abril. El projecte portarà per títol New Mutants i segons els seus creadors serà “una història de terror sense súpermalvats”. Recentment ha aparegut el primer tràiler on queda clar que el to còmic s’ha quedat enrere per donar pas a un film més fosc.

El film se centrarà en un grup de cinc mutants que viuen tancats contra la seva voluntat en una instal·lació secreta. Tots ells hauran de lluitar contra el perill que suposen els seus poders, així com contra els pecats del seu passat. Segons la sinopsi oficial, “no estan fora per salvar el món, només intenten salvar-se a ells mateixos”. Josh Boone va explicar en una entrevista que aquesta pel·lícula serà la primera d’una nova trilogia de terror dins l’univers d’X-men. “La vam vendre a Fox com una trilogia de pel·lícules, totes basades en la història de Sienkiewicz i incorporant coses dels últims números dels vuitanta”, explicava Boone. A més, afegia que els tres films seran molt diferents entre ells i que les històries no estaran relacionades, sinó que seran totalment independents.

Els cinc protagonistes són alguns dels actors juvenils més de moda del moment. La més que coneguda, Maisie Williams, donarà vida a Wolfsbane, una noia religiosa que té la capacitat de convertir-se en llop, per altra banda, hi haurà Anya Taylor-Joy, recentment vista a Split. En el seu cas, interpretarà Magik, una mutant amb poders per tele transportar-se i que és la germana de Coloso, a qui s’ha pogut veure al costat de Deadpool. A elles s’hi han unit Henry Zaga (13 reasons why) que serà el mutant Sunspot, Charlie Heaton (Stranger Things) que serà Cannonball i Blu Hunt en el paper de Mirage. Per últim, s’ha confirmat la presència d’Alice Braga en el paper de Cecilia Reyes, una metge que té la capacitat de projectar un escut protector al voltant del seu cos.

new mutants

El director Josh Boone va avançar a través del portal Comic Book Movie que amb aquest film “estem intentant fer una cosa molt, molt diferent”. Boone afegia que la pel·lícula serà la més “fosca, irreal i impressionista que s’ha fet fins ara” i afegia que “és com si Stephen King es trobés amb John Hughes”.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*