La família no es tria (els seus problemes tampoc) La família no es tria (els seus problemes tampoc)
Benvinguts a la família substitueix 'Merlí' els dilluns de TV3 La família no es tria (els seus problemes tampoc)

L’humor negre i familiar és l’ingredient principal de Benvinguts a la família la nova sèrie amb la que TV3 omple el gran buit que deixa la fi de Merlí la nit dels dilluns. El passat octubre de 2017 va començar el rodatge d’aquesta ficció de 13 capítols protagonitzada per Melani Olivares i Yolanda Ramos que va allargar-se fins a finals de novembre. La protagonista de la sèrie és l’Àngela, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques posen la família en una situació límit i es veu obligada a enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa vint anys que no parla. Aquest és el punt de partida de Benvinguts a la família, una comèdia per a tots els públics, caracteritzada per un marcat humor negre.

A la presentació de la sèrie el director de TV3 Vicent Sanchis va reconèixer que tenen un repte enorme de substituir Merlí: una sèrie que segons ell “ha significat moltíssim per a TV3”. De Benvinguts a la família, però, n’ha elogiat “la idea esbojarrada” que planteja i sobretot que serà una ficció amb la que el públic riurà.     

Benvinguts a la família

Els creadors de la sèrie Pau Freixas i Ivan Mercadé se senten especialment orgullorsos d’haver trobat el to tenint en compte que hi ha un pronunciat humor negre que planeja sobre el conjunt de la ficció però a la vegada hi ha situacions familiars força dramàtiques que no volien deixar de banda. “És un producte local però exportable arreu del món”, ha destacat Pau Freixas productor executiu de Cites i Polseres Vermelles, entre d’altres. De fet, sense dir noms, ja han deixat a entreveure que alguna plataforma de les noves està interessada en el producte… L’altra banda de l’equip, Ivan Mercadé, manté que la comèdia es barrejarà amb tots tipus d’amors: entre germans, entre pares i fills i membres sobrevinguts d’una gran i estranya família.

Per la seva banda, Oriol Sala-Patau, cap de Ficció i Cinema de TV3, ha afirmat que l’objectiu principal era fer riure l’audiència. “Volíem un producte que fos d’humor, però que tingués un component de risc, que en aquest cas és la comèdia negra”. També ha remarcat que la sèrie aposti per cares noves ja que gran part dels protagonistes, com és el cas de Yolanda Ramos, mai no havien treballat a TV3.

Benvinguts a la família està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i compta amb la producció executiva de Pau Freixas i la direcció argumental d’Ivan Mercadé. A més de Melani Olivares (Àngela) i de Yolanda Ramos (Victòria), també formen part del repartiment els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*