Antonio Banderas es converteix en Pablo Picasso Antonio Banderas es converteix en Pablo Picasso
L'actor apareixerà en la ficció 'Genius' de National Geographic Antonio Banderas es converteix en Pablo Picasso

L’any passat National Geographic va presentar la seva primera sèrie de televisió, sota el títol Genius i que seguia durant 10 episodis la vida d’un dels físics més famosos de la història: Albert Einstein. El director Ron Howard va ser l’encarregat de dirigir el primer episodi que tenia com a protagonistes Geoffrey Rush (Pirates of Caribbean) i a Johnny Flynn, ambdós encarregats de donar vida al geni alemany, precursor de la teoria de la relativitat. El primer en la seva etapa madura i l’altre en la de la seva joventut.

genius picasso

Genius és una antologia que també representa la primera incursió de National Geographic en el món de la ficció i, la primera temporada va tenir tan bona acollida que ja se n’està preparant una segona. En aquesta ocasió, se seguirà un altre gran personatge de la història dins el camp de la pintura: Pablo Ruíz Picasso. L’escollit per donar vida a l’excèntric artista ha estat Antonio Banderas, que compartirà el personatge amb Alex Ritch. Com en el cas de Rush, Banderas interpretarà les etapes del pintor més avançades i Ritch, les de la seva joventut.

Està previst que aquesta segona temporada arribi al llarg d’aquest any, tot i que encara no hi ha una data definida. Per ara, de la mà d’Entertaiment Weekley arriba la primera imatge d’Antonio Banderas, caracteritzat com a Picasso i, les primeres imatges gràcies al canal de Youtube de National Geographic.

genius picasso

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*