Viatja a través del temps i l’espai amb ‘A Wrinkle in time’ Viatja a través del temps i l’espai amb ‘A Wrinkle in time’
El film estarà dirigit per la cineasta Ava DuVernay i s'estrenarà el 9 de març Viatja a través del temps i l’espai amb ‘A Wrinkle in time’

Madeleine L’Engle va escriure l’any 1962 la novel·la fantàstica i de ciència-ficció A Wrinkle in time, l’aventura d’una nena que viatja a través de l’espai i el temps per trobar el seu pare. Aquest 2018 de la mà de Disney i Ava DuVernay arribarà a la gran pantalla l’adaptació en acció real. El fet que sigui DuVernay l’encarregada de la direcció, la converteix en la primera cineasta de color a fer-se càrrec d’un blockbuster que comptarà amb un pressupost de més de 100 milions de dòlars.

La pel·lícula s’estrenarà el pròxim 9 de març i comptarà amb un elenc de primera, encapçalat per Storm Rey, que donarà vida a la Meg la noia protagonista. L’acompanyaran Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Chris Pine, Mindy Kaling i Zach Galifiankis. En els primers avançaments del film, es pot veure una estètica extravagant que es troba entremig d’Alicia en el país de les meravelles i Inception i, que promet presentar un projecte poc convencional. De fet L’Engle va ser rebutjada per més de 26 editors per presentar una història “massa diferent”.

Un Pliegue en el Tiempo (A Wrinkle in Time) | Nuevo tráiler oficial

⏰💫 ¿Hasta dónde llegarías por tu familia? Del estudio de la 'La Bella y la Bestia' llega 'Un pliegue en el tiempo (A Wrinkle in Time)'. ¡Descubre el nuevo tráiler! 9 de marzo en cines.#UnPliegueEnElTiempo #AWrinkleInTime #Disney

Geplaatst door Cinesa op maandag 22 januari 2018

L’adaptació de DuVernay presentarà algunes diferències respecte a la novel·la original, com ara que la protagonista serà una noia de color. La directora explicava que, “la primera imatge que vaig tenir en la meva ment va ser posar a una noia mulata en el rol de la Meg, una noia que viatge per diferents planetes i es troba amb éssers i situacions que no he vist mai amb una nena de color”. A part d’aquest canvi, també n’hi ha un altre pel que fa al color de pell dels personatges, ja que, dos dels tres éssers celestials que ajudaran al personatge de la Meg també seran de raça negra: Mrs. Whatsit (Mindy Kaling) i Mrs. Which (Oprah Winfrey).

Us deixem amb algunes imatges d’aquest món creat per L’Engle i adaptat per Ava DuVernay.

wrinkle-in-time

wrinkle-in-time

wrinkle-in-time

wrinkle-in-time

wrinkle-in-time

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*