Meryl Streep i Tom Hanks protagonitzen ‘The Post’ Meryl Streep i Tom Hanks protagonitzen ‘The Post’
El film s'estrena aquest divendres Meryl Streep i Tom Hanks protagonitzen ‘The Post’

Aquest divendres arriba a la gran pantalla el nou thriller polític capitanejat per Steven Spielberg. Els arxius del Pentàgon (The Post) és un film basat en fets reals, concretament els ocorreguts durant l’estiu del 1971, quan Katharina Graham, presidenta i editora de The Washington Post i, Ben Bradlee, director del mateix diari, van decidir enfrontar-se a l’administració de Nixon publicant una sèrie d’articles sobre la veritat de la Guerra de Vietnam que la Casa Blanca volia mantenir en absolut secret.

El New York Times va destapar el cas i Graham i Bradlee van decidir donar-los suport des del seu mitjà traient a la llum un seguit d’arxius i documents secrets. Aquest fet evidentment va fer saltar les alarmes a la Casa Blanca que de seguida es va posar en marxa per intentar tapar-ho tot un altre cop. En el primer tràiler que ha arribat es pot veure la tensió que van viure els protagonistes d’aquesta història.

Meryl Streep i Tom Hanks són els encarregats de donar vida a Katharina Graham i Ben Bradlee, en aquesta nova incursió de Spielberg en el cinema polític. Per poder explicar aquesta història el cineasta s’ha rodejat de grans noms de la indústria tant davant com rere les càmeres. Liz Hannah firma el guió de la pel·lícula al costat de Josh Singer, qui es va encarregar del guió de Spotlight, un altre projecte vinculat a la llibertat d’expressió i de premsa.

Streep i Hanks estaran molt ben acompanyats, ja que, comptaran amb la presència de grans actors com Bradley Whitford, Matthew Rhys, Michael Stuhlbarg, Sarah Paulson, Carrie Coon, Bob Odenkirk, Jesse Plemons o Alison Brie.

The-Post

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*