today-is-a-good-day

Psicòpates emmascarats a ‘The Strangers’

- Advertisement -

El 2008 arribava a la gran pantalla un dels films més aterridors de l’any, The Strangers. La pel·lícula presentava una parella, formada per Liv Tyler i Scott Speedman, que veia com la seva vida feia un gir de 180 graus quan tres desconeguts emmascarats apareixien a la seva porta i els feien passar la pitjor nit de les seves vides. El film va dividir la crítica però finalment els números van demostrar l’èxit del film que va recaptar 82 milions de dòlars. Aquest any, arribarà als cines la seqüela d’aquest film de terror sota el títol The Strangers: Prey at night.

the strangers

- Advertisement -

En aquesta ocasió, la pel·lícula seguirà una família que per culpa de la crisi econòmica ha perdut la casa. Sense un lloc on viure i sense diners per poder pagar un hotel, decidiran traslladar-se amb la seva àvia. El camí fins allà però és llarg i hauran de passar la nit a un aparcament de camions on, desgraciadament es toparan amb tres estranys encaputxats.

- Advertisement -

The Monster de Bryan Bertino

Com en el cas de la primera part, els protagonistes es veuran involucrats a un macabre joc del gat i la rata, en el que hauran de fer servir tot el seu enginy i valor per sobreviure. Dirigida per Johannes Roberts (47 meters down), el film estarà protagonitzat per Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellmoy i Damian Maffei. L’1 de juny arriba a les nostres sales i, segons sembla en aquesta ocasió hi haurà més violència que en la seva predecessora. Per ara ens poden anar fent una idea del que ens espera amb el primer avançament que ha presentat Aviron Pictures.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents