Benicio del Toro tornarà a ser ‘Soldado’ Benicio del Toro tornarà a ser ‘Soldado’
'Sicario 2: Soldado' arribarà a les cartelleres el proper 29 de juny Benicio del Toro tornarà a ser ‘Soldado’

L’any 2015 el cineasta d’èxit Denis Villeneuve (Arrival o Enemy) va portar a la gran pantalla el film Sicario, un thriller que combinava a la perfecció el seu estil amb l’acció, el drama, i mostrava un reflex de la realitat sobre el crim, les drogues i la feina policial. 3 anys després arriba la seqüela sota el títol Sicario 2: Soldado, però enguany comptarà amb la direcció de Stefano Sollima, realitzador de Suburra i de sèries com Gomorra o Roma Criminal

La guerra contra els càrtels de la droga s’han intensificat a la frontera entre els EUA i Mèxic a mesura que han començat a traficar amb terroristes. Per a fer front a aquesta guerra, l’agent federal Matt Graver (Josh Brolin) tornarà a fer equip amb el volàtil Alejandro Gillick (Benicio del Toro).

A la primera entrega Emily Blunt (Mary Poppins Returns o Edge of Tomorrow) va donar vida a la protagonista, però en aquesta ocasió tant sols hi repetiran Benicio del Toro (Traffic o Star Wars: The Last Jedi) i Josh Brolin (Hail Caesar! o Gangster Squad), Isabela Moner (Transformers: The Last Knight o Legends of the Hidden Temple), Catherine Keener (Get Out o Captain Phillips), Jeffrey Donovan (Extinction o J. Edgar), Matthew Modine (47 Meters Down o  sèrie Stranger Things) i Manuel García-Rulfo (Murder on the Orient Express o The Magnificent Seven) s’uneixen a l’elenc que conformaran la seqüela.

El film arribarà a les pantalles el proper 29 de juny, però de moment es podem anar fent boca amb aquest avanç que promet de nou moltes bales, pólvora, cops de puny i acció:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*