‘Bola de drac’ es torna real gràcies als fans ‘Bola de drac’ es torna real gràcies als fans
Els fans es bolquen a la xarxa amb 'Dragon Ball Z: Light of hope' ‘Bola de drac’ es torna real gràcies als fans

Aquest cop no és una innocentada… Un grup de fans han fet una pel·lícula en imatge real de poc més de 30 minuts sobre Bola de drac Z i el resultat és força espectacular (tenint en compte el pressupost). Ja fa uns mesos us vam parlar d’un cas similar, el migmetratge The Fall of Men que en poc més de dos anys i mig acumula més de 25 milions de visites a Youtube. Però poc abans d’acabar el 2017 Dragon Ball Z: Light of hope, un nou projecte de Robot Underdog, ho ha tornat a petar a la xarxa. En menys de dos mesos ha aconseguit més de tres milions de visites!

Dragon Ball Z: Light of Hope

La productora Robot Underdog es defineix om una colla d’amics capitanejats pels directors, productor i guionistes Donnie i Rita McMillin segons ells mateixos volen continguts d’animació i superherois en imatge real. L’any 2015 van llençar un episodi pilot sobre Bola de drac però no ha estat fins ara que han aconseguit fer una peça de més de trenta minuts.

Bola de drac imatge real

La història ens porta a una part no explorada a la sèrie original de Bola de drac Z. Sabem que en Trunks va venir del futur per salvar el món de l’apocalipsi que van causar els androides A17 i A18, però no tenim gaire detalls d’aquella destrossa que va deixar la Terra devastada. La història ens situa justament en aquest moment amb un Trunks encara nen que és entrenat per en Son Gohan mentre el món es desmunta per l’ànsia destructora dels androides. Mentrestant la Bulma posa en marxa el seu intel·lecte per construir la màquina del temps que farà possible salvar el món tornant enrere.

Dragon Ball Z: Light of Hope

Un dels principals al·licients del producte és sens dubte la seva fidelitat a l’original. Vestimenta, explosions, lluites partint muntanyes i destruint ciutats… No cal ni que diguem que és mil vegades més digne que la vergonya de versió que va fer Hollywood l’any 2009. A veure, no ens enganyem la manca de recursos és evident però sens dubte queda suplerta per l’esforç i el respecte absolut a l’obra d’Akira Toriyama. Si no us ho creieu només cal comparar el moment en que en Trunks es tranforma en superguerrer per primer cop a la sèrie i a la pel·lícula.

Dragon Ball Z: Light of Hope

Dragon Ball Z: Light of HopeDragon Ball Z: Light of Hope

Bé, suposo que el millor serà deixem la xerrameca de banda i passem a l’acció… o més ben dit a la imatge real. Aquí teniu el clip complet en anglès (en català encara no hi és). Gaudiu-lo i si us agrada no dubteu en compartir-lo! LLUM, FOC, DESTRUCCIÓ.

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*