‘The Foreigner’: Jackie Chan contra Pierce Brosnan ‘The Foreigner’: Jackie Chan contra Pierce Brosnan
Acció garantida amb l'aval de Martin Campbell, director de 'Casino Royal' i 'Goldeneye' ‘The Foreigner’: Jackie Chan contra Pierce Brosnan

En matèria d’arts marcials es podria dir que hi ha dos grans mestres que han estat capaços de fer-nos vibrar amb les seves tombarelles a l’aire, els seus cops de puny i les seves piruetes d’infart. Estem parlant de Bruce Lee i de Jackie Chan, dos actors i experts en les lluites acrobàtiques que han protagonitzat una gran quantitat de pel·lícules demostrant el seu talent. Jackie Chan porta des de la dècada del 1960 actuant i, de fet, els seus inicis estan lligats a Bruce Lee, ja que va començar com a especialista en les seves pel·lícules.

La seva filmografia compta amb més de 100 títols, la majoria, films d’acció amb un toc humorístic. Va ser aquesta barreja d’humor i kung fu la que el va catapultar a la fama. Aquest any tornarem a veure a Chan a la gran pantalla al costat de Pierce Brosnan en el film, The Foreigner. Es tracta d’una pel·lícula d’acció però amb un to més dramàtic del que està acostumat i que li permetrà demostrar els seus dots com a actor.

the-foreigner

La pel·lícula se centrarà en un pare (interpretat per Jackie Chan) que acaba de perdre la seva filla en un atemptat a Londres, causat pel grup terrorista IRA. En el seu camí per trobar els responsables de l’atac i portar-los davant la justícia es trobarà amb una reticència per part de les autoritats. Aquest fet farà que el personatge de Chan decideixi prendre’s la justícia per la seva banda. Aquí serà quan el seu camí es creuarà amb el personatge a qui donarà vida Pierce Brosnan, un polític que li posarà pals a les rodes a Chan. Ja hi ha disponibles les primeres imatges on es pot veure un envellit, però encara en forma Jackie Chan.

Per altra banda, Jackie Chan compartirà escena per primera vegada amb Sylvester Stallone. El film titulat Ex-Baghdad, encara no té data d’estrena però ja se’n coneix l’argument. Explicarà la història d’una col·laboració entre un contractista xinès de seguretat privada (Chan) i un eantic soldat de la marina dels Estats Units (Stallone), que hauran d’aturar i atrapar uns terroristes que han atacat una companyia de petroli a Mosul, Iraq, per tal d’aconseguir una fortuna en petroli. Tot apunta, que aquest projecte sí que comptarà amb el toc còmic típic de les pel·lícules de Chan.

L’amistat entre els dos actors ve de lluny, però encara no havien coincidit en cap film. Quan Stallone va iniciar la saga de The Expendables, va contactar amb Chan per tal que formés part de l’elenc però aquest va refusar la invitació en dues ocasions. Finalment, però se’ls podrà veure combatent junts a les ordres d’Scott Waugh, encarregat de la direcció i el guió el firma Arash Amel. Segons informa el portal Deadline, el film comptarà amb un pressupost de 80 milions de dòlars, cosa que el converteix en un dels projectes més cars sortits de la Xina. Jackie Chan també exercirà de productor a través de la seva companyia SR Media i, ho farà al costat de Qi Jian Hong i Esmond Ren.

Jackie Chan nous films

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*