Emma Stone i Jonah Hill esdevenen maníacs a Netflix Emma Stone i Jonah Hill esdevenen maníacs a Netflix
La sèrie 'Maniac' constarà de 10 capítols i es retransmetrà en streaming Emma Stone i Jonah Hill esdevenen maníacs a Netflix

La plataforma Netflix continua imparable, ja que constantment està estrenant sèries o pel·lícules. Per aquesta temporada ja té preparades unes quantes propostes que serien garantia d’èxit, malgrat la controvèrsia que va despertar l’any passat per cancel·lar algunes produccions, com Sense8. Una d’aquestes noves sèries és Maniac, una sèrie protagonitzada per l’oscaritzada Emma Stone (La La Land o Birdman), Jonah Hill (War Dogs o This is the End) i Justin Theroux (Mulholland Drive o American Psycho).

Es tracta d’una comèdia amb tocs foscos que comptarà amb 10 capítols dirigits per Cary Fukunaga (sèrie True Detective o Jane Eyre) i és l’adaptació de la seva sèrie homònima escrita per Patrick Somerville, la qual segueix la història d’un malalt mental que crea una mena de món de fantasia paral·lel per escapar de la realitat.

El rodatge va tenir lloc el passat estiu i té prevista l’estrena per aquest any, però encara falta definir la data exacta. La producció està envoltada de molt misteri, ja que ha sortit molt poc material a la llum i a les imatge que s’han vist d’Emma Stone apareix amb vestimentes i pentinats bastant diferents pels carrers de Nova York, fet que podria indicar que la ficció té lloc a diferents èpoques o que es tracta dels mons alternatius creats pel pacient. De fet, en una de les fotografies ens fa pensar en l’aspecte d’en Legolas, l’elf interpretat per Orlando Bloom a The Lord of the Rings, tant que el mateix actor va fer broma amb les imatges publicades.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*