‘El Pacto’, el nou thriller de terror protagonitzat per Belén Rueda ‘El Pacto’, el nou thriller de terror protagonitzat per Belén Rueda
L'òpera prima del català David Victori també comptarà amb Mireia Oriol i Darío Grandinetti ‘El Pacto’, el nou thriller de terror protagonitzat per Belén Rueda

Dins la indústria cinematogràfica i sobretot en l’àmbit nacional, un dels noms que més està destacant en els últims temps és el del director català David Victori. Amb diversos curts a l’esquena com Reacción o La culpa, el manresà va guanyar el Festival Mundial de Curtmetratges de Youtube l’any 2012 i, aquest fet li va permetre crear Zero. Es tracta d’una web sèrie que es va poder veure a través de la plataforma de vídeos i que van produir Ridley Scott i Michael Fassbender.

el pacto david victori

Després d’aquesta experiència, Victori va participar en la direcció de la sèrie Pulsaciones d’Antena 3, protagonitzada per Pablo Derqui, que acaba d’aconseguir una nominació a Millor direcció en el Festival MiM series. A continuació, es va posar a treballar en el seu primer llargmetratge que arribarà a la gran pantalla el pròxim any.

El Pacto és el títol d’aquesta òpera prima, el qual té com a protagonista a Belén Rueda i està produïda per Sony Pictures, Ikiru Films, 4Cats Pictures i El Pacto La Película AIE. El rodatge, que es va allargar set setmanes i que va tenir lloc a diferents localitzacions de Barcelona, va finalitzar fa poc. Ara el film ja es troba en fase de postproducció. Per ara, se sap que Rueda estarà acompanyada per Mireia Oriol i Darío Grandinetti.

La pel·lícula parteix d’una premissa essencial: què estaries disposat a fer per evitar la mort d’un ésser estimat? A partir d’aquí transcórrer la trama que seguirà a la Mònica, una dissenyadora de joies amb èxit, que veu com la seva vida trontolla quan la seva filla Clara entra en un coma profund i inexplicable, a causa d’una malaltia rara. Davant aquestes circumstàncies, els metges no veuen cap més solució que desconnectar a la nena però abans d’aprovar aquesta dràstica decisió, la Mònica coneix a una dona estranya que li diu que pot salvar a la seva filla. Completament desesperada, accepta la proposta sense dubtar-ho. La dona li entrega una peculiar pedra que diu que té el poder de retornar la vida i, per sorpresa funciona.

La Clara es recupera, però aleshores la Mònica descobreix el preu que ha de pagar: es tracta d’un pacte que ha fet amb la mort i, per la vida de la seva filla, ella n’haurà d’entregar dues. En un accident desafortunat de cotxe la Mònica acaba amb la vida de dues persones i l’aposta queda saldada. Malauradament la protagonista haurà de tornar-se a enfrontar a aquest dilema quan el seu marit mor després d’una baralla amb uns delinqüents. Consumida per la pena, la Mònica tornarà a valdre’s de la pedra per recuperar el seu marit i tornarà a tenir un deute amb la mort.

Ja està disponible el primer avançament:

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*