Ewan McGregor podria tornar a ser l’Obi-Wan Ewan McGregor podria tornar a ser l’Obi-Wan
L'spin off del personatge encara es troba en fase de desenvolupament Ewan McGregor podria tornar a ser l’Obi-Wan

La saga d’Star Wars, tot i fer dècades que es va donar a conèixer, sembla que ara està més viva que mai, gràcies a la nova trilogia i els spin off que la companyia Disney va creant. Actualment està en marxa la campanya de promoció de The Last Jedi i aprofitant l’estrena s’ha anunciat la realització d’una pel·lícula centrada en la figura de l’Obi-Wan Kenobi. Aquest projecte es troba encara en les primeres etapes de realització, però sembla ser que LucasFilm ha posat l’ull en el director Stephen Daldry (Billy Elliot o The Hours).

Fent un repàs, Obi-Wan Kenobi, també conegut com a Ben Kenobi, és un cavaller Jedi i mestre de l’Anakin i d’en Luke Skywalker. Va ser una figura clau en les Guerres Clon, la pràctica extinció dels Jedi, la caiguda de la República Galàctica i la lluita de l’Aliança Rebel contra el posterior Imperi Galàctic. El personatge va ser interpretat per Alec Guinness (Lawrenceof Arabia o Doctor Zhivago) a la trilogia original (1977 – 1983), mentre que l’actor Ewan McGregor (Trainspotting o Moulin Rouge) va interpretar el Jedi a les tres entregues de la trilogia preqüela, la qual va ser dirigida per George Lucas. Raó per la qual podríem veure’l de nou sota la capa de l’Obi-Wan Kenobi, tot i que l’spin off es troba en fase de desenvolupament i no s’ha confirmat res. El que sí que ha dit l’actor en reiterades ocasions és que li encantaria tornar a empunyar l’espasa làser així que si li ho demanen formalment acceptarà gairebé segur.

Algunes fonts han confirmat que el film es començaria a rodar el proper mes de gener a Pinewood Studios UK, fet que confirmaria les declaracions de Bob Iger, CEO de Disney, on va suggerir que la pel·lícula arribaria el 2020, és a dir, seria la propera producció cinematogràfica de la guerra de les galàxies després de l’Episodi IX.

Si es confirmés aquesta informació, podria seguir les passes del film centrat en el personatge Han Solo, ja que aquesta va començar el rodatge el gener del 2017 i té l’estrena fixada pel 25 de maig del 2018 sota el títol Solo: A Star Wars Story.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*