‘Uprising’: la lluita megalítica de ‘Pacific Rim’ continua ‘Uprising’: la lluita megalítica de ‘Pacific Rim’ continua
El film protagonitzat per John Boyega s'estrenarà al març del proper any ‘Uprising’: la lluita megalítica de ‘Pacific Rim’ continua

Al 2013 el padrí de la passada edició del Festival de Sitges, Guillermo del Toro (The Shape of Water o Crimson Peak) va dirigir el film Pacific Rim que tractava sobre com la humanitat feia front a enormes monstres (kaijus). La única solució que se’ls va ocórrer va ser la de construir uns murs gegants i enormes robots (jaegers) per lluitar contra ells.

El passat estiu, a la Comic-Con de San Diego es va desvetllar un primer tràiler de la seqüela dels jaegers i dels seus corresponents gegants robots. S’hi repassaven les característiques que es requereixen per ser un bon pilot dels colossals artefactes que controlen per combatre  contra els monstres alienígenes. En destaca la frase “quan els monstres arribin, no podem esperar que baixin herois del cel per salvar-nos. Ens salvarem a nosaltres mateixos”. Aquesta és una de les frases d’aquest clip enfocat clarament al reclutament per lluitar contra els kaijus.

John Boyega, conegut pel seu paper a Star Wars: The Force Awakens The Last Jedi, serà el protagonista d’aquesta entrega interpretant a Jack Pentecost, fill de Stacker Pentecost (Idris Elba) de l’anterior part. En aquesta ocasió, Charlie Hunnam (King Arthur o The Lost City of Z), el qual va donar vida a Raleigh Becket, no apareixerà per problemes d’agenda. A més, Guillermo del Toro es queda amb la part de la producció per donar la direcció a Steven S. DeKnight (sèries Daredevil o Spartacus). Mentre que el guió ha estat escrit per Derek Connolly (Jurassic World).

L’actor protagonista esmenta que “serà un film colossal i molt divertit”. A ell l’acompanyaran part de l’elenc original: Rinko Kikuchi (Mako Mori), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler), Burn Gorman (Dr. Hermann Gotlieb); que conformen un conjunt d’atípics científics que ajudaran a desxifrar la genètica dels kaijus. La seqüela està previst que arribi a les pantalles al març del 2018.

 

La història és presenta amb un conflicte que s’expandeix per tot el món entre els monstres de destrucció massiva i les súper màquines pilotades per humans, construïdes per vèncer a les criatures. L’anterior film, a l’esquerda del Pacífic va ser només el preludi de l’assalt total a la humanitat.

Jake Pentecost, un prometedor pilot de Jaeger, fill del llegendari home que va donar la seva vida per assegurar la victòria de la humanitat contra un Kaiju. Jake, abandona el seu entrenament per ser capturat en un inframón criminal, però quan una amenaça encara més invencible es desencadena se li ofereix una darrera oportunitat per viure a l’alçada del llegat del seu pare, gràcies a la seva germana, que lidera una nova i valenta generació de pilots que han crescut a l’ombra de la guerra.

Recentment, s’ha publicat un tràiler més extens que deixa veure el que trobarem en aquesta seqüela i com ha evolucionat tot el món de les màquines, però també de les criatures a les quals s’enfronten:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*