Matt Damon viu la vida “a lo grande”

- Advertisement -

El film Downsizing va ser l’encarregat de donar el tret de sortida al Festival de Venècia d’engany el qual va tancar la seva 74a edició el passat 9 de setembre. Es tracta del nou film d’Alexander Payne, nominat als Oscars pels films Los descendientes i Nebraska i, que espera tornar a estar entre els escollits aquest any. La nova proposta està protagonitzada per Matt Damon i Kristen Wiig, els quals interpreten un matrimoni que decideix formar part d’un nou projecte, desenvolupat per científics noruecs, que permet encongir a les persones.

Downsizing

- Advertisement -

La finalitat inicial d’aquest experiment és millorar problemes mediambientals i de superpoblació però acaba convertint-se en una atracció per a la gent adinerada. El film ens presenta a Paul i Audrey, una parella que no està passant pel seu millor moment i decideix que la solució és passar per aquest procés d’encongiment. L’humor i el drama estan presents en la pel·lícula que segons les primeres crítiques es perd en una metàfora ben formulada però mal executada. Sorprenen positivament els efectes digitals que queden perfectament integrats en la trama.

- Advertisement -

Matt Damon i Kristen Wiig estan acompanyats per un elenc de primera categoria com són Christoph Waltz, Neil Patrick Harris, Laura Dern, Udo Kier i Hong Chau. El film s’estrenarà a les nostres pantalles el pròxim 22 de desembre. Per ara ja es pot veure el primer avançament.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents