‘Ferdinand’: el toro que no volia torejar ‘Ferdinand’: el toro que no volia torejar
El film d'animació s'estrena aquest divendres 22 de desembre ‘Ferdinand’: el toro que no volia torejar

La història del toro Ferdinand data de l’any 1936 i va sorgir de la imaginació de l’escriptor Munro Leaf. Amb els anys es va convertir en tot un clàssic de la literatura infantil estatunidenca, fins al punt que la companyia Walt Disney en va fer un curtmetratge, el qual va guanyar un Oscar. A Espanya va estar prohibit durant un temps, ja que, coincidia amb la dictadura franquista. Aquest any, de la mà de Blue Sky Studios, responsables de la saga Ice Age, Ferdinand tornarà a la gran pantalla en una pel·lícula d’animació per a tota la família.

El film narra la història de Ferdinand, un toro diferent que vol evitar el seu destí i allunyar-se de les places de toros. Però, malauradament serà capturat i viatjarà fins a Madrid on viurà tota una aventura al costat d’un grup d’animalons, per tal de tornar a casa. Ja està disponible el primer tràiler que posa de manifest l’humor i el missatge antitaurí que vol transmetre el film.

El film estarà dirigit pel director Carlos Saldanha (Ice Age i Rio) i comptarà amb les veus d’artistes de primera fila com John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Bobby Cannavale, David Tennant, Anthony Anderson i, l’espanyol Miguel Ángel Silvestre (Velvet). La pel·lícula s’estrena aquest divendres el 22 de desembre i li toca competir amb amb Star Wars VIII.

ferdinand

ferdinand

ferdinand

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*