‘Stranger things 3’: novetats fosques a Hawkins ‘Stranger things 3’: novetats fosques a Hawkins
Ja s'ha confirmat la tercera temporada de 'Stranger Things' ‘Stranger things 3’: novetats fosques a Hawkins

Al so del Should I stay or should i go dels més que eterns The Clash els germans Duffer ens presentaven fa poc més d’un any una proposta d’allò més vuitantera, Stranger Things. Una sèrie amb unes picades d’ullet que no s’amagaven gens a les dècades dels 80 i 90 amb un argument característic de la ciència ficció i els monstres que durant aquella època ens van turmentar.

Ara fa un parell de mesos vam poder satisfer les nostres ganes de saber com continuava l’aventura a Hawking i a l’Upside Down a través de la segona temporada. I ara ens arriben notícies (confirmades per Netflix) que els germans Duffer ja han firmat i s’han posat mans a l’obra a la tercera temporada de la sèrie que esperen poder estrenar a finals del 2018 o fins i tot principis del 2019. De fet, ja han anunciat que també es preveu una quarta temporada, però que aquesta podria ser-ne l’última

Però, per poder fer l’espera una mica més lleugera, hem investigat alguns assumptes i tenim nova informació. Primer de tot, l’espai temporal que hi havia entre la primera i segona temporada era aproximadament d’un any. Els germans Duffer ja han dit que a la tercera temporada passarà alguna cosa semblant, bàsicament perquè els joves actors creixen ràpid i s’ha de poder mantenir la coherència d’edats.

Al final de la primera temporada teníem uns quants fils narratius pendents de tancar (el mini Dart que va sortir de dins d’en Will, la desaparició de l’Eleven i el triangle amorós Jonathan/Nancy/Steve). Aquesta segona temporada no és diferent perquè en Will ha aconseguit alliberar-se del mal i l’Eleven ha pogut tancar el portal, però resulta que l’ombra de l’Upside Down és molt llarga i encara pul·lula pel món, o almenys per Hawkins. Sembla doncs que aquesta tercera temporada es podria centrar en la lluita contra aquesta ombra, la qual sembla amenaçar la vida dels vilatans, però molt especialment de l’Eleven. De fet, els germans Duffer l’han descrita com una espècie de Voldemort que necessita la venjança de l’escollit.

També hi haurà nous personatges i d’altres ja coneguts però amb més protagonisme, com l’Erica (interpretada per la jove actriu d’Atlanta Priah Ferguso), la germana sarcàstica, antipàtica i esgarriacries d’en Lucas. Els germans també han comentat que la germana de l’Eleven, la Kali, podria tornar a jugar una part important. Tot i que semblava que l’episodi de retrobament familiar havia quedat més o menys resolt, els Duffer creuen que el personatge encara li queda bastant de joc per donar. Ara bé, també sembla que per algun estudi ressona la idea de crear un spin-off de la banda de la Kali, i que d’aquesta manera la temporada 2 de Stranger Things hagués estat com un pilot d’aquesta que podria venir.

Per saber més coses del cert, encara haurem d’esperar una mica més.

Irene Solanich

Irene Solanich L'escena del crim

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*