today-is-a-good-day

Netflix prepara una versió més fosca de ‘Sabrina: cosas de bruja’

- Advertisement -

Entre 1996 i 2003 es va emetre la popular sèrie Sabrina: cosas de bruja, una sitcom que tenia com a protagonista a Melissa Joan Hart, una noia que era bruixa i que vivia amb les seves dues tietes, Hilda i Zelda. El personatge estava tret dels còmics Archie i seguia de manera desenfadada la vida d’aquesta adolescent. L’any que ve i de la mà de Netflix arribarà una nova versió que s’allunyarà bastant de la seva predecessora i, anirà a buscar a una audiència més adulta amb un to més fosc que, segons els seus creadors, estarà entre El exorcista i La semilla del Diablo.

sabrina netflix

- Advertisement -

La ficció agafarà com a referència el còmic Chilling Adventures of Sabrina, una revisió de la història clàssica en un nou gènere més dramàtic i de terror. El còmic que es va publicar l’any 2014 no va arribar a Espanya i, estava ambientat en els anys setanta, una característica que no se sap si l’adaptació televisiva respectarà. Roberto Aguirre-Sacasa és l’autor dels còmics i també serà l’encarregat d’escriure el guió de la sèrie.

- Advertisement -

Per ara la plataforma ha demanat dues temporades, de deu episodis cadascuna, que arribaran el 2018 i 2019 respectivament. L’èxit de la sèrie Riverdale, també disponible a Netlfix, ha fet que els responsables s’hagin volgut quedar amb la primícia de tots els personatges de l’univers Archie i, per això aquest nou projecte amb Sabrina al capdavant no es veurà finalment pel canal adolescent The CW.

sabrina netflix

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents