Descobrir Barcelona a través del cine Descobrir Barcelona a través del cine
La Barcelona Film Commission crea el Cicle Pantalla Barcelona per mostrar el cine fet a la ciutat Descobrir Barcelona a través del cine

Com es veu la capital de Catalunya a través del cine? Aquesta pregunta tindrà unes quantes respostes al Cicle Pantalla Barcelona, una nova iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona que, a través de la Barcelona Film Commission, té l’objectiu d’estimular i consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual i donar-la a conèixer a la ciutadania. El cicle va començar el 28 de novembre i cada dimarts a les 20h es podrà gaudir d’una sessió de cinema rodat o produït a Barcelona en els últims anys. Cada programa consta d’un curt i d’un llarg relacionats amb una temàtica que dóna nom a la sessió. El preu de les entrades és de 3 euros i es poden adquirir als mateixos cinemes o centres cívics el mateix dia de la projecció o per anticiapat.

Durant el cicle que s’allargarà fins el 30 de gener, cada dimarts es projectaran, en set cinemes i centres cívics de la ciutat set llargs i set curts recents rodats o produïts a Barcelona. Cada programa consta està relacionat amb una temàtica que dóna nom a la sessió i els cinemes triats són l’Aribau Club, Cinema Maldà, Yelmo Icaria, Cinesa Heron City i Cines Verdi i els centres cívics Can Clariana i l’Auditori de Sant Martí.

Les temàtiques triades i la programació és la següent:

Podeu consultar l’agenda de les projeccions en aquest enllaç. 

Sorteig a la vista

Vols guanyar dues entrades per anar a veure Un dia perfecte per volar + Tiger el dia 12 de desembre a les 2oh als Cinemes Verdi? Només cal que ens deixis un comentari en aquesta notícia dient-nos quina seria la teva localització ideal per fer una pel·lícula a Barcelona. Entre tots els participants sortejarem 5 entrades dobles! SORT!

  

Redacció

Redacció El cinèfil

‘El Cinèfil’ és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t’acompanyi… SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*