Star Wars Land obrirà les seves portes el 2019 Star Wars Land obrirà les seves portes el 2019
El parc estarà ambientat en un planeta no conegut fins ara Star Wars Land obrirà les seves portes el 2019

Els fans de la famosa i exitosa saga galàctica Star Wars estan d’enhorabona, no només perquè ben aviat s’estrenarà el vuitè episodi sinó perquè el 2019 s’obriran dos parcs d’atraccions dedicats exclusivament a la saga. Durant la darrere D23 Expo, la companyia Walt Disney, que l’any 2012 va adquirir els drets d’Star Wars, va presentar la primera maqueta de 15 metres de longitud que mostrava com serà aquest Star Wars Land.

Els parcs de Disney Land a California i Disney World a Orlando tindran unes expansions dedicades a l’univers creat per George Lucas. Els complexos estaran ambientats en un planeta no conegut fins ara i, la gent podrà passejar-se per diferents escenaris on s’anirà trobant amb els seus personatges preferits i amb elements tan mítics de la saga com el Halcón Milenario en escala real i un Tie-Fighter.

Dues de les atraccions estrella que ja s’han donat a conèixer seran, una missió personalitzada amb l’Halcón Milenario on els visitants tindran el control de la nau i, la possibilitat de participar en un enfrontament entre la Primera Ordre i la Resistència. El cost dels dos parcs serà de 200 milions de dòlars i tindran una expansió de 5,6 hectàrees, el més gran fet fins ara. A més, comptarà amb la més alta tecnologia per tal que la immersió sigui del cent per cent.

star-wars-land

star-wars-land

star-wars-land

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*