Els petits ponis fan el salt a la gran pantalla Els petits ponis fan el salt a la gran pantalla
'My Little Pony: The Movie' s'estrenarà el proper 8 de desembre Els petits ponis fan el salt a la gran pantalla

Aquest divendres 8 de desembre arriba la primera gran aventura dels ponis més coneguts del món, My Little Pony. Al llarg de molts anys s’han dut a terme pel·lícules d’animació de baix pressupost i sèries de televisió dels protagonistes equins de la popular franquícia desenvolupada per Hasbro.

La història se centra a Ponyville on viuen tots els ponis en harmonia quan de cop una força fosca amenaça el seu regne. Tots els habitants es reuniran en un viatge fins al final d’Eqüestria per salvar casa seva. Pel camí es trobaran amb nous amics i perills que hauran d’afrontar junts.

Lionsgate ha publicat el primer tràiler oficial del film enfocat, principalment, a nenes d’entre 3 i 10 anys. A més de les sis protagonistes, el film compta amb nous personatges que no apareixen a la sèrie de televisió, com la Comandant Tempest, a la qual posarà veu la cantant Edurne.

El film està dirigit per Jayson Thiessen, habitual a la franquícia, i la versió original compta amb les veus d’Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Zoe Saldana, entre d’altres.

Els fans, la majoria de 15 anys en amunt, s’han emocionat a les xarxes socials amb tot el material que està sortint a la llum, ja que també s’ha anunciat una nova col·lecció de figures col·leccionables amb motiu de la pel·lícula.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*