Alerta! Mares incompetents revolucionen el Nadal Alerta! Mares incompetents revolucionen el Nadal
'Bad Mom's Christmas' s'estrena el proper 8 de desembre Alerta! Mares incompetents revolucionen el Nadal

L’estiu del 2016 va arribar a les pantalles un film còmic protagonitzat per mares modernes que també volien gaudir de la vida, tot i la càrrega de feina i compromisos. El film es va titular Bad Moms i, malgrat la certa absurditat del conjunt, va resultar res un film divertit i en certa mesura honest i fresc. A causa de l’èxit que va tenir, aquest any arriba als cinemes la seqüela amb aires més nadalencs.

Bad Mom’s Christmas s’estrenarà el 8 de desembre i situarà a les protagonistes, òbviament, a l’època nadalenca, la qual resulta molt difícil per a les mares i caps de família. Elles, cansades de la feina que impliquen les festes, decideixen no celebrar-les de manera tradicional. Però la situació es complicarà encara més quan rebin la visita inesperada de les seves mares i els seus plans es veuran arruïnats.

 

El film està protagonitzat per les tres mateixes mares: Mila Kunis (Jupiter Ascending o Oz: The Great and Powerful), Kristen Bell (The Boss o Movie 43) i Kathryn Hahn (Captain Fantastic o The Visit). A més, complementen l’elenc Christine Baranski, Susan Sarandon, Cheryl Hines, Jay Hernandez, Wanda Sykes, Peter Gallagher, Justin Hartley i Oona Laurence. Mentre que la direcció i guió va a càrrec, de nou, de Jon Lucas i Scott Moore, la producció per Bill Block, Mark Kamine i Suzanne Todd.

Al tràiler s’hi pot veure com es desfasen molt més que a l’anterior film, tot és més boig i salvatge. Per altra banda, s’espera un spin off amb la viceversa, Bad Dads, del qual encara no hi ha cap detall.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*