Santiago Segura torna a dirigir ‘Sin rodeos’ Santiago Segura torna a dirigir ‘Sin rodeos’
El primer film del director madrileny que s'allunya de la saga 'Torrente' Santiago Segura torna a dirigir ‘Sin rodeos’

La Paz té una vida aparentment perfecta. Treballa, té una parella i surt amb les seves amigues… Però alguna cosa falla. En realitat hi ha coses del seu entorn que no li agraden. Se sent angoixada però no s’atreveix a expressar els seus sentiments. Fins que un dia es recorre a una estranya teràpia que li farà dir absolutament tot el que pensa, sense pèls a la llengua, posant a tothom al seu lloc i dient a la cara la veritat. Segurament aquesta actitud no agradarà a tothom… Aquest és l’argument de Sin rodeos, el sisè film de Santiago Segura i el primer que s’allunya de la saga Torrente.  

Santiago Segura es va donar compte que (segurament a conseqüència de Torrente) tenia un públic majoritàriament masculí. És per això que el seu proper film té a Maribel Verdú com a protagonista i un argument que es podria definir com Un dia de fúria en versió femenina i amb to de comèdia espanyola. La pel·lícula compta amb un repartiment carregat dels amiguetes de Santigao Segura: Candela Peña, Diego Martín, Rafael Spregelburd i Cristina Pedroche que debuta al cinema amb aquesta cinta. També els acompanyen Bàrbara Santa-Cruz, el monologuista David Guapo, Toni Acosta, Cristina Castaño, Quique San Francisco, Wyoming, Florentino Fernández “Flo”, Abigail Frías i Paco Collado entre d’altres. Recordem que Segura ja té tres Goyas a la seva vitrina, un com a Millor Actor Revelació per El día de la bestia y dos com a director pel curt Perturbado (1993) i per la primera entrega de Torrente (1999) per la qual va ser el director novell més ben valorat de l’any.

Segons el propi Santiago Segura “per variar volia fer una comèdia on el públic pugui empatitzar i sentir-se identificat amb la protagonista, en aquest cas Maribel Verdú”. L’empoderament de la dona guanya terreny dia a dia i Segura vol mostrar-ho des del seu particular punt de vista i sense renunciar a la comèdia i la irreverència que caracteritzen aquest actor, director guionista i productor. Sin rodeos és una producció de Bowfinger International Pictures S.L. en coproducció amb Sin Filtro amb la participació de Movistar + i arribarà als cinemes del nostre país el 23 de febrer.

Redacció

Redacció El cinèfil

‘El Cinèfil’ és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t’acompanyi… SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*