today-is-a-good-day

Santiago Segura s’allunya de la saga ‘Torrente’

- Advertisement -

La Paz té una vida aparentment perfecta. Treballa, té una parella i surt amb les seves amigues… Però alguna cosa falla. En realitat hi ha coses del seu entorn que no li agraden. Se sent angoixada però no s’atreveix a expressar els seus sentiments. Fins que un dia es recorre a una estranya teràpia que li farà dir absolutament tot el que pensa, sense pèls a la llengua, posant a tothom al seu lloc i dient a la cara la veritat. Segurament aquesta actitud no agradarà a tothom… Aquest és l’argument de Sin rodeos, el sisè film de Santiago Segura i el primer que s’allunya de la saga Torrente.  Es tracta del remake del film xilè Sin filtro (2016), dirigit per Nicolás López, un expert en comèdies de caire femení. 

- Advertisement -

Santiago Segura es va donar compte que (segurament a conseqüència de Torrente) tenia un públic majoritàriament masculí. És per això que el seu proper film té a Maribel Verdú com a protagonista i un argument que es podria definir com Un dia de fúria en versió femenina i amb to de comèdia espanyola. La pel·lícula compta amb un repartiment carregat dels amiguetes de Santigao Segura: Candela Peña, Diego Martín, Rafael Spregelburd i Cristina Pedroche que debuta al cinema amb aquesta cinta. També els acompanyen Bàrbara Santa-Cruz, el monologuista David Guapo, Toni Acosta, Cristina Castaño, Quique San Francisco, Wyoming, Florentino Fernández “Flo”, Abigail Frías i Paco Collado entre d’altres. Recordem que Segura ja té tres Goyas a la seva vitrina, un com a Millor Actor Revelació per El día de la bestia i dos com a director pel curt Perturbado (1993) i per la primera entrega de Torrente (1999) per la qual va ser el director novell més ben valorat de l’any.

- Advertisement -

Segons el propi Santiago Segura “per variar volia fer una comèdia on el públic pugui empatitzar i sentir-se identificat amb la protagonista, en aquest cas Maribel Verdú”. L’empoderament de la dona guanya terreny dia a dia i Segura vol mostrar-ho des del seu particular punt de vista i sense renunciar a la comèdia i la irreverència que caracteritzen aquest actor, director guionista i productor. Sin rodeos és una producció de Bowfinger International Pictures S.L. en coproducció amb Sin Filtro amb la participació de Movistar + i arribarà als cinemes del nostre país el proper 2 de març.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents