‘Vida Privada’ de Josep Maria Sagarra convertida en minisèrie ‘Vida Privada’ de Josep Maria Sagarra convertida en minisèrie
Sílvia Munt dirigeix el projecte que està protagonitzat per Pablo Derqui i Francesc Garrido ‘Vida Privada’ de Josep Maria Sagarra convertida en minisèrie

El Zoom Festival, el certamen dedicat a les produccions per a la petita pantalla, ha acollit la presentació de l’últim treball de la directora catalana Sílvia Munt. Vida Privada és una adaptació en format minisèrie de la novel·la, amb el mateix títol, de Josep Maria Sagarra. La minisèrie té un pressupost d’uns dos milions d’euros i és una coproducció de TV3 i la productora Oberon, amb la participació del departament de Cultura i el Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC) de Lleida. El seu pas pel Zoom no ha quedat inadvertit ja que s’ha endut el premi a la millor direcció per Sílvia Munt i el de Millor actor per Pablo Derqui.

Vida privada seguirà a tres generacions d’una mateixa família, els Lloberola, durant una època convulsa a causa de l’ensorrament de la dictadura de Primo de Rivera i la proclamació de la Segona República. Aquests fets comportaran la decadència de l’aristocràcia i de la família. La ficció que es podrà veure per TV3 a partir del 2018, comptarà de dos episodis de 85 minuts cadascun.

vida privada

Els actors Pablo Derqui i Francesc Garrido interpretaran els germans Lloberola, i també hi actuaran Aida Folch, David Bagés, Àgata Roca, Pep Cruz, Maria Molins, Diana Gómez i Pedro Casablanc, entre d’altres. “A Vida privada podrem veure un duel interpretatiu brutal“, assegura la directora.

Vida privada és la segona novel·la que la cineasta Sílvia Munt converteix en una peça audiovisual, l’any 2014 ja va adaptar l’obra El cafè de la Marina. “Per mi és necessari que es recuperin els grans clàssics. No hi ha res millor que revisitar-los” explica Munt i afegeix “he volgut fer una versió bastant fidel a la novel·la, però fugint de crear una pel·lícula estrictament d’època”. El guió ha anat a càrrec de Coral Cruz, editora del guió de Pa negre i guionista d’Incerta Glòria d’Agustí Villaronga.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*