Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys
El nou film de Disney Pixar arribarà a les pantalles l'estiu del 2018 Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys

L’empresa d’animació Disney i el seu estudi més famós, Pixar, sempre s’han caracteritzat per desenvolupar films aptes per a tota la família, que mostren valors més enllà de qualsevol pel·lícula infantil. Fa 13 anys es va estrenar The Incredibles, que va canviar la manera de veure els súperherois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar. El film va resultar guanyador de l’Oscar a millor pel·lícula d’animació i millors efectes sonors.

L’any 2014 es va anunciar una seqüela d’aquest film pendent d’estrenar-se al juny del 2018. Tot i que inicialment s’esperava l’estrena per al 2019, Disney va arribar a un acord per a avançar-la i, a més, estrenada a cinemes IMAX. Tot just arriba el primer teaser tràiler del que serà el retorn de la família amb poders, però enguany el protagonisme recaurà sobre el membre més jove, ja que fins ara no havia mostrat senyals de ser com la resta de la seva família. Es pot veure a Jack-Jack Parr gatejant dins una habitació vermella i es topa amb el símbol de la franquícia al qual li llança una mirada amb raigs X. 

Brad Bird (Ratatouille o Tomorrowland) es posa de nou al capdavant de la direcció, mentre que John Walker (The Incredibles) i Nicole Grindle (curtmetratge de Sanjay’s Super Team) desenvolupen les tasques de producció juntament amb la productora associada de Toy Story.

La història s’iniciarà des del minut un just on va acabar el primer film i mostrarà en Bob Parr (Mr. Increïble) que es queda encarregat de cuidar el seu nadó Jack-Jack mentre l’Helen (noia elàstica) va a salvar el món a cavall de la seva motocicleta. Es tracta d’una transició difícil per a tots, però encara es complicarà més quan la família s’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*