Amazon convertirà ‘El Senyor dels Anells’ en una sèrie Amazon convertirà ‘El Senyor dels Anells’ en una sèrie
La trama seguirà una línia argumental anterior a 'El Hobbit' i 'La comunitat de l'Anell' Amazon convertirà ‘El Senyor dels Anells’ en una sèrie

Els fans d’El Senyor dels Anells estan d’enhorabona, ja que, la plataforma Amazon ha arribat a un acord amb els hereus de J.R.R. Tolkien per quedar-se amb els drets de la saga literària i així convertir-la en una sèrie per a la televisió. Feia temps que aquesta possibilitat es comentava però no s’havia confirmat de manera oficial fins ara. Tal com van desvelar diferents mitjans especialitzats com THR i EW, Amazon convertirà El Senyor dels Anells en una superproducció televisiva, que comptarà amb diverses temporades i també hi haurà la possibilitat de fer diferents spins off.

La nova ficció seguirà línies argumentals anteriors a les conegudes a La comunitat de l’anell, és a dir, la història que adaptarà la plataforma estarà ambientada abans dels esdeveniments vistos a El Hobbit o entre El Hobbit i El senyor dels Anells. Matt Galsor, representant de l’organització Tolkien Estate, afirmava que “estem encantats que Amazon, compromesa amb la literatura, sigui la casa de la primera sèrie de televisió amb múltiples temporades d’El Senyor dels Anells”. Per la seva banda, Sharon Tal Yguado, la nova cap del departament de guió d’Amazon també destacava que la saga creada per Tolkien “és un fenomen cultural que ha atrapat la imaginació de generacions de fans a través de la literatura i la gran pantalla”.

sèrie senyor dels anells

El projecte encara està en una fase molt prematura i se’n coneixen pocs detalls. Encara no hi ha càsting ni se sap qui estarà al capdavant de la ficció. Pel que fa a la producció sí que se sap que formaran equip Amazon Studios, Tolkien Estate and Trust, HarperCollins, i la companyia Warner Bros. Entertainment’s New Line Cinema.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*