Segarra Distribución s’estrena als cines amb ‘The Void’ Segarra Distribución s’estrena als cines amb ‘The Void’
La nova distribuïdora catalana ens porta el film projectat al Festival de Sitges 2016 Segarra Distribución s’estrena als cines amb ‘The Void’

La productora Segarra Films, després de molt temps produint les seves pròpies pel·lícules, ha donat el pas a la distribució, i ha ampliat d’aquesta manera el seu comès i s’ha incorporat en el món de la distribució amb films que valen la pena que arribin a les pantalles de cinema. La productora i distribuïdora va néixer al 2010 de la mà de Victor H. Torner i Ramon Térmens. Al 2011 va produir i distribuir la seva pròpia creació, un drama sobre la immigració titulat Catalunya über alles!, el qual va ser el més vist en català l’any del seu llançament. El seu catàleg ha anat augmentant amb la incorporació de films independents d’arreu del món.

Per anar fent boca disposen de 4 títols pendents d’estrena, que van des del terror induït fins a la comèdia francesa, passant pel documental i el cinema europeu: The Void, Lesa Humanitat, Nunca estamos solos i Bienvenidas a Brasil. El primer de tots d’arribar serà The Void (El vacío), un film independent que es va projectar al Festival de Sitges del 2016 amb un gran èxit i que s’inspira directament de l’univers de H. P. Lovecraft.

La història se centra en una misteriosa i violenta secta que amenaça d’irrompre a un hospital aïllat. Allà només hi ha un policia que ha portat un home ferit i el poc personal mèdic. La gent que es troba a l’interior es prepara per unir forces contra aquests encaputxats, però el que no saben és que el veritable perill es troba tancat amb ells a l’interior, ja que una criatura desconeguda creix a hospital.

El film que combina ciència ficció, terror i intriga està co-dirigit pel canadencs Jeremy Gillespie (Father’s Day) i Steven Kostanski (The ABCs of Death 2 o Manborg) i compta amb el productor executiu de The Witch. Mentre que Ellen Wong, Kathleen Munroe, Aaron Poole, Kenneth Welsh, Art Hindle o Daniel Fathers, entre d’altres, encapçalen l’elenc. Arribarà a les pantalles el proper 8 de desembre i a continuació es pot gaudir del tràiler doblat al castellà:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*