‘Jungle Cruise’, el nou film de Dwayne Johnson dirigit per Jaume Collet-Serra ‘Jungle Cruise’, el nou film de Dwayne Johnson dirigit per Jaume Collet-Serra
El film esta basat en una atracció d'un parc temàtic ‘Jungle Cruise’, el nou film de Dwayne Johnson dirigit per Jaume Collet-Serra

L’any 2003 arribava a la gran pantalla la primera entrega de Pirates del Carib, un film de la casa Disney que es basava en una de les atraccions del seu parc temàtic. La pel·lícula va tenir molt bona acollida, així que, van decidir convertir-ho amb una saga que per ara ha arribat fins a les sis entregues. Veien l’èxit d’aquesta aventura pirata, Disney ha decidit repetir l’experiment, aquest cop amb Jungle Cruise, una altra de les seves atraccions estrella.

Jungle Curise condueix als visitants en un viatge en barca a través de diferents localitzacions d’arreu del món com ara el riu Congo, el Nil o l’Amazones, mentre contemplen diversos animals salvatges com hipopòtams, rinoceronts, elefants i, fins i tot, piranyes. La companyia de Mickey Mouse no ha donat detalls sobre la trama d’aquesta nova aventura, només s’ha donat a conèixer el nom del seu protagonista que serà ni més ni menys que Dwayne Johnson.

jungle cruise

Per altra banda, el director que s’encarregarà de capitanejar aquest nou projecta, serà el català Jaume Collet-Serra. Tot apuntava que Serra estaria ocupat dirigint la segona part d’Escuadrón Suicida però el cineasta va decidir que era més interessant per la seva carrera involucrar-se en una nova franquícia que participar en una que ja estava en marxa. La producció començarà a posar-se en marxa aquesta primavera i ho farà amb un guió de John Recua i Glen Ficarra, encarregats del film Focus.

L’actor que està a punt d’estrenar el remake de Jumanji ha estat l’escollit per donar vida al personatge central. En un post a través del seu compte d’Instagram l’actor va mostrar com s’està preparant per al paper, submergint-se del tot en l’ambient de l’atracció.

.. (I think the lady to my right is snapping a pic of my bootaaaay) Surprise! Once I committed to our Disney partners to make the movie based off the JUNGLE CRUISE ride, I wanted to dive head first into the research. So I headed to Walt Disney World and surprised tourists by commandeering the JUNGLE CRUISE boat. It was a GREAT day on the river. Learned a lot.. for example, it takes approximately 12.6 minutes for all the passengers to get over the shock of me jumping on the boat and thinking I'm a DJ look-a-like. One passenger even said, "Oh the real Rock is much smaller than this guy". I threw his ass off the boat. Jokes aside (and yes, with me as the Cruise Skipper there will be an abundance of puns) this is such an amazing, fantastical and cool world to build out. Best part about this surprise research day was knowing how FUN of an experience we're gonna work hard to create for families around the world. That's the part that gets my excited the most. The movie. The ride. The experience. It's the cruise of a lifetime. And trust me, you'll want me as your Skipper. Just don't forget to bring the Skipper's beer. Next step… we find our visionary director. #SurpriseAroundEveryCorner #ResearchDay #DisneyWorld #AllAboard #JungleCruise

A post shared by therock (@therock) on

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*