today-is-a-good-day

‘Star Wars’ expandirà la galàxia amb una nova trilogia

- Advertisement -

Quan Disney va adquirir el drets i el control de la saga Star Wars era evident que faria valdre la inversió. A la actual trilogia (Episodis VII, VIII i IX) i els tres spin offs que té planificats, caldrà sumar-hi ara una nova trilogia que es desenvoluparà a partir del 2020.

- Advertisement -

Segons expliquen en un comunicat al seu web, Lucasfilm està entusiasmat per anunciar que Rian Johnson, director de The Last Jedi, crearà aquesta nova trilogia d’Star Wars i no només això també  escriurà i serà en màxim responsable de desenvolupar la història juntament amb els seu col·laborador Ram Bergman que farà les funcions de productor. Està clar doncs que Disney està més que satisfet amb la feina que ha fet el director a la nova pel·lícula ja que li ha donat el control creatiu del que serà l’Episodi X, XI i XII.

- Advertisement -

Disney explica al web oficial d’Star Wars que “com a escriptor-director de The Last Jedi, Johnson va concebre i va realitzar una poderosa pel·lícula de la qual Lucasfilm i Disney estan immensament orgullosos”. El comunicat també dóna una petita pista sobre què passarà en aquesta nova trilogia ja que avança que “està separada de la saga episòdica dels Skywalker”. Johnson, doncs introduirà nous personatges mai abans ha explorat a la galàxia.

“A tots ens va agrada treballar amb Rian Johnson a The Last Jedi“, ha dit Kathleen Kennedy, presidenta de Lucasfilm. “Veure la seva força creativa i el treball artesanal de The Last Jedi de principi a fi va ser una de les grans alegries de la meva carrera professional. Rian farà coses sorprenents amb el llenç en blanc d’aquesta nova trilogia “. 

Per la seva banda els caps d’aquesta nova saga ha manifestat que “vam tenir una de les millors experiències de les nostres vides col·laborant amb Lucasfilm i Disney a The Last Jedi“, mantenen Johnson i Bergman en una declaració conjunta. “Star Wars és la mitologia moderna més gran que hi ha i ens sentim molt afortunats d’haver contribuït a això. Estem molt impacients per continuar amb aquesta nova sèrie de pel·lícules “. Disney no ha aventurat encara dates d’estrena de la nova trilogia però pel calendar que ja ha publicat sabem que arribarà passat el 2020.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents