‘Bola de Drac’ en orquestra simfònica ‘Bola de Drac’ en orquestra simfònica
L'Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà la música de la sèrie en un concert únic a Barcelona ‘Bola de Drac’ en orquestra simfònica

Barcelona és un dels escenaris triats per la gira Dragon Ball Symphonic Adventure. En altres paraules la música de la mítica sèrie creada per Akira Toriyama podrà ser escoltada a l’Auditori CIB del Fòrum el dia 3 de març a les 21:30h en un únic concert que de ben segur serà un èxit. Els encarregat de posar la música seran els intèrprets de l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Adrián Roda i amb el cantant Hiroki Takahashi com a convidat especial. Takahashi, cantant original del tema principal Bola de drac en la seva primera edició, interpretarà alguns dels temes de l’anime en la seva llengua original, el japonès. Les entrades que van des de 23 a 126€ ja estan disponibles a través de la plataforma Ticketmaster. Aquest concert ja va tenir lloc a París el passat mes de maig amb un enorme èxit a la capital francesa, un país on la songokumania és tan o més popular que a Catalunya.

Bola de Drac Symphonic Adventure és el primer concert oficial de Bola de drac i Bola de drac Z en el qual una orquestra interpretarà la música mentre es projecten les imatges de la sèrie. El concert serà l’estrena d’un esdeveniment com a aquest al nostre país i compta amb la llicència oficial de Toei Animation. Els productors de l’esdeveniment són Overlook Events i Oroneta Events. Si voleu llegir més informació sobre Bola de drac no us perdeu la crònica de la xerrada sobre la sèrie que es va celebrar al Saló del Manga per celebrar el 25è aniversari de la publicació del còmic al nostre país.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*