La cerca de l’amor a ‘set núvies per a set germans’

- Advertisement -

Ara que comença a fer fresca de tardes (o hauria de començar) una opció de clàssics per veure és el musical Set núvies per a set germans. Ideal per a tots els públics, la cinta, que data del 1954 explica la història de set germans que malviuen en una cabanya al bosc, al nord-oest dels Estats Units, aïllats de la societat i treballant de llenyataires. Quan el gran se’n va al poble a buscar xicota, i torna casat, la resta de germans se n’adonen que la vida és més maca amb amor… i Aquí venen els embolics. I és que tots volen emular el germà i se’n van al poble a buscar parella, a buscar-la o a raptar-la.

Segurament els mètodes dels joves llenyataires no són els més ortodoxos per trobar parella, però no ho saben fer d’una altra manera. Per sort, la màgia fa acte de presència. I és que, això és cinema. Al llarg de la pel·lícula se succeeixen escenes d’allò més divertides, com quan es veuen per primer cop el protagonista, el germà gran, interpretat per Howart Keel i la que serà la seva esposa, una encantadora Jane Powell. Els diàlegs no tenen malbaratament, còmics, però amb sentiment. I els balls, no oblidem que és un musical. A ritme de country els protagonistes ballaran estils variats, moguts, clàssics o romàntics, però sempre en escenes magníficament rodades, acolorides, que embriaguen l’espectador i el conviden a desconnectar i a perdre’s en el moment. Convé destacar el vestuari magníficament aconseguit, especialment pel que fa al vestit de les noies.

- Advertisement -

- Advertisement -

Tornant a la història, les estacions es van succeint en mig d’una cabanya al bosc de l’oest americà. Tot molt bucòlic, com la mateixa cinta. Però sense perdre la màgia ni caure en un ensucrament excessiu. La pel·lícula va obtenir l’Òscar per a la millor banda sonora el 1954. Un clàssic molt adient per a la tardor i l’hivern, per veure’l i sentir les mateixes ganes que els protagonistes de viure en una cabanya, per un temps, amb aquells que estimes i amb la natura.

- Advertisement -
Carolina Mercaderhttp://somefollies.blogspot.com.es/
Llicenciada en Periodisme per la UAB i curiosa de mena (una cosa porta a l’altra, no?). Molt aficionada a la lectura i al cinema, i en quasi tots els gèneres de les dues coses. Ha treballat al departament de Cultura del 'Tot Sant Cugat' i del 'Diari de Sant Cugat'. Actualment, treballa com a llibretera a Abacus i està especialment dedicada a la secció infantil i juvenil. També col·labora amb el 'Tot Sant Cugat' i 'Món Sant Cugat' com a columnista d’opinió. Li agrada viatjar i buscar el misteri allà on sigui.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents