Més acció per Dylan O’Brien amb un thriller de terrorisme Més acció per Dylan O’Brien amb un thriller de terrorisme
'American Assassin' arribarà a les pantalles el proper 3 de novembre Més acció per Dylan O’Brien amb un thriller de terrorisme

L’actor protagonista de la saga Maze Runner (El Corredor del Laberinto) va patir un accident en ple rodatge que el va deixar apartat una temporada de les càmeres. Ara, Dylan O’Brien està totalment recuperat i disposat a demostrar que la seva carrera només ha donat el tret de sortida. Tot i que per a ell no ha estat fàcil rodar el seu darrer film, American Assassin denota molta tensió i acció, com demostra aquest tràiler:

Dylan juntament amb Michael Keaton (Founder o Birdman) protagonitzen aquesta pel·lícula en la qual són còmplices de la venjança de Mitch Rapp (O’Brien). Després de la mort de la seva promesa en un atemptat terrorista, Rapp buscarà acabar amb tots i cadascú dels criminals que van cometre aquest acte. Per això, és reclutat i ensinistrat per un agent de la CIA (Keaton). Al seu costat es veurà com es desenvolupa aquesta venjança personal i com va esdevenint un objectiu que té molt a veure amb el fet de servir a la societat.

Aquest thriller d’acció està dirigit per Michael Cuesta (sèrie Elementary o Kill the Messenger) i està bassada en la novel·la homònima de Vince Flynn. L’elenc el complementen Sanaa Lathan (Now you see me 2 o Contagion), Shiva Negar (sèries Hemlock Grove o Combat Hospital) i Taylor Kitsch (sèrie True Detective o John Carter). A més, està previst que arribi a les pantalles el proper 3 de novembre.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*