today-is-a-good-day

‘Molly’s Game’: l’òpera prima d’Aaron Sorkin

- Advertisement -

Aaron Sorkin és un dels guionistes més destacats de Hollywood dels últims anys, entre els seus treballs destaquen La red social, Moneyball i sèries com El ala oeste de la casa blanca o Sports Night. Recentment i davant la sorpresa de molts, aquest cineasta ha decidit fer el salt a la direcció i ho ha fet amb una història basada en fets reals. Concretament segueix la Molly Bloom, una esquiadora professional que després de perdre’s uns Jocs Olímpics decideix fer un gir radical a la seva vida.

mollys-game

- Advertisement -

El projecte és una adaptació de les memòries de la protagonista titulada Molly’s Game: From Hollywood’s Elite to Wall Street’s Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker. Jessica Chastain ha estat l’escollida per donar vida a Bloom i ha compartit escenari amb grans noms de la gran pantalla com Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd i Bill Camp.

- Advertisement -

El film és un thriller que narra com Bloom va passar de ser una esportista d’elit, a cambrera fins a gestionar un negoci que la va fer milionària: les partides il·legals de pòquer. Fet que també va ocasionar que l’FBI s’interessés pels seus assumptes i acabés havent de declarar en un judici.

Segons explica en les seves memòries, aquestes partides li van atorgar el sobrenom de “la reina del pòquer” i es van tornar tan exclusives que hi anaven grans personalitats com Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio o Johnny Depp. Segons sembla, el personatge de Michael Cera podria ser la de Maguire. El film arribarà a les nostres pantalles el pròxim 5 de gener.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents