‘Logan Lucky’ o l’‘Ocean’s Eleven’ dels pobres

- Advertisement -

Steven Sodenberg té ganes de tornar a la palestra. Després d’uns quants anys sense cap èxit sonat aquest 12 d’octbre arriba a les nostres pantalles Logan Lucky un thriller/comèdia protagonitzat per Channing Tatum, Daniel Craig i Adam Driver. Quan diem sense cap èxit sonat potser no som del tot encertats ja que després de diversos anys fora del cine va aconseguit 3 premis Emmy amb la pel·lícula per a televisió Behind the Candelabra. Després d’això el guanyador de l’Oscar per Traffic (2000) torna a posar-se darrere de les càmeres per dirigir una pel·lícula que es mou entre l’humor i el thriller pel qual també comptarà amb Seth MacFarlane (Family Guy, Ted), i Riley Keough, Katie Holmes i la guanyadora de dos Oscars Hilary Swank.

- Advertisement -

Logan Lucky ens presenta als germans Jimmy i Clyde Logan (Adam Driver i Channing Tatum) que, per trencar una maledicció familiar que perdura entre generacions i els absorbeix en una bombolla de pobresa i de fracàs, decideixen elaborar pla per aconseguir alguns diners il·legals extres durant la llegendària carrera Coca-Cola 600 de la NASCAR, la categoria automobilística més famosa dels Estats Units.

- Advertisement -

Segons explica la distribuïdora del film a Espanya DePlaneta “en contrast a la trilogia Ocean’s on els lladres tenen estil i glamour, els protagonistes de d’aquest film són dos pagesos del sud de l’oest de Virgínia, perdedors nats i amb molt poca perspectiva, que per organitzar l’atracament fan còmplice a la seva germana Mellie (Riley Keough) i recluten Joe Bang (Daniel Craig), un expert en demolicions”. El mateix Steven Soderbergh afirma que “ningú es vesteix bé. Ningú té coses bones. No tenen diners. Tota la tecnologia és de goma, i això és el que em va semblar divertit. Em va semblar familiar però bastant diferent. El paisatge, els personatges, i tot plegat era tot el contrari d’una pel·lícula d’Ocean ‘s “.

Si sou dels que no podeu oblidar la saga Ocean’s, no us preocupeu. Els lladres amb glamour tornaran el 2018 però amb faldilles i pintallavis. Sandra Bullock serà la mestre de cerimònies d’aquest reboot en clau femenina i si voleu saber-ne més no us perdeu aquest article! 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents