Farrell i Wahlberg reben la visita d’en Mel Gibson al Nadal Farrell i Wahlberg reben la visita d’en Mel Gibson al Nadal
'Daddy's Home 2' s'estrena el proper 1 de desembre als cinemes Farrell i Wahlberg reben la visita d’en Mel Gibson al Nadal

L’any 2015 el film Daddy’s Home va recaptar més de 242 milions de dòlars a tot el món gràcies a ser una comèdia senzilla i efectiva interpretada per dos grans actors, Will Ferrell i Mark Wahlberg, que s’enfrontaven per ser el millor pare de família. Aquest any arriba la seqüela sota el títol Daddy’s Home 2, amb guió i direcció a càrrec de Sean Anders (Horrible Bosses 2 o Sex Drive).

Brad Taggart (Will Ferrell) i la seva dona Sara (Linda Cardellini) tenen una vida idíl·lica ara que el pare biològic dels nens d’ella, Dusty (Mark Wahlberg), és un home reformat i no es queda mig en pilotes en qualsevol moment. Brad i Dusty han superat les seves antigues rivalitats i actuen com a co-pares dels menors en una espiral d’emocions i sorpreses. Però en arribar Nadal, l’avi Kurt (Mel Gibson) i el senyor Whitaker (John Lithgow) s’apunten a la festa i comença de nou l’enrenou, ja que entre ells tampoc se suporten.

El film arribarà a les pantalles el proper 1 de desembre i promet ser una bona comèdia per les dates nadalenques. A continuació us deixem amb el tràiler:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*