‘Matar a Dios’: quan el Senyor no és precisament misericordiós ‘Matar a Dios’: quan el Senyor no és precisament misericordiós
El film és l'òpera prima del tàndem Albert Pintó i Caye Casas ‘Matar a Dios’: quan el Senyor no és precisament misericordiós

L’argument és prou sucós i està clar que dóna per fer comèdia… El Carlos convida el seu pare i al seu germà a passar un agradable cap de setmana amb ell i la seva dona Ana en una aïllada casa enmig del bosc, quan irromp un nan barbut i esparracat que diu que és Déu… Fins aquí tot (més o menys correcte) però el cas és que Déu amenaça amb destruir a tota la humanitat al matí següent i ells han estat triats per escollir a les dues persones que es salvaran de l’extermini. Un bon merder, no?

Ara el destí de la humanitat recau en un depressiu, una dona que no pot tenir fills, un banyut i un avi amb problemes de cor que evidentment voldran estar al nou món. Això vol dir que n’hi ha dos que hauran de morir… Aquest projecte d’Alhena produccions està escrit i dirigit per Caye Casas i Albert Pintó, que debuten en la direcció de llargmetratge després de l’exitós curt NADA S.A. i el seu proper treball RIP, que veurem aquest dimecres 11 i dijous 12 a la Secció Oficial Competició de la 50a edició del Festival de Sitges. Protagonitzat per Josep Maria Riera, Itziar Castro i Carme Sansa el curt gira al voltant d’un funeral on la vídua vol que tot surti a la perfecció ja que per a ella és molt important quedar bé amb els convidats.

Matar a Dios encara no té data d’estrena prevista però tot apunta a que serà un dels títols a tenir en compte per la propera tardor/hivern. El film està protagonitzada per Eduardo Antuña, Itziar Castro, Boris Ruiz, David Pareja i Emilio Gavira. 

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha fet de cap de premsa d'un parell de pel·lícules catalanes i és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*