today-is-a-good-day

Quan sobreviure és l’única opció

- Advertisement -

Cada dia és més habitual trobar a la cartellera films que han estat inspirats en novel·les, fins i tot en còmics infantils, o bé perquè a la indústria se’ls hi acaben les idees o perquè són històries tan bones que bé mereixen traspassar les pàgines de paper i acabar a la gran pantalla per arribar a un públic més ampli. És el torn de l’adaptació de la novel·la homònima d’en Charles Martin i que s’ha encarregat de dirigir Hany Abu-Assad (Idol o Paradise Now).

La història se centra en dos estranys que han decidit compartir un viatge privat per desplaçar-se fins a Baltimore: ell per realitzar una operació d’urgència i ella que ha d’arribar urgentment al seu casament. El doctor Ben Payne (Idris Elba) i l’escriptora Ashley Knox (Kate Winsley), es veuran obligats a confiar l’un en l’altre per sobreviure després de patir un accident d’avioneta i trobar-se ferits enmig de les nevades muntanyes del Colorado.

- Advertisement -

El film s’estrenarà aquí el proper 20 d’octubre distribuïda per Twentieth Century Fox i, a part del tràiler el qual prometia aventures, drama, paisatges preciosos i amor, també han penjat un vídeo amb comentaris dels actors i membres de l’equip.

- Advertisement -

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents