Quan sobreviure és l’única opció Quan sobreviure és l’única opció
'The mountain between us' és l'adaptació de la novel·la homònima de Charles Martin Quan sobreviure és l’única opció

Cada dia és més habitual trobar a la cartellera films que han estat inspirats en novel·les, fins i tot en còmics infantils, o bé perquè a la indústria se’ls hi acaben les idees o perquè són històries tan bones que bé mereixen traspassar les pàgines de paper i acabar a la gran pantalla per arribar a un públic més ampli. És el torn de l’adaptació de la novel·la homònima d’en Charles Martin i que s’ha encarregat de dirigir Hany Abu-Assad (Idol o Paradise Now).

La història se centra en dos estranys que han decidit compartir un viatge privat per desplaçar-se fins a Baltimore: ell per realitzar una operació d’urgència i ella que ha d’arribar urgentment al seu casament. El doctor Ben Payne (Idris Elba) i l’escriptora Ashley Knox (Kate Winsley), es veuran obligats a confiar l’un en l’altre per sobreviure després de patir un accident d’avioneta i trobar-se ferits enmig de les nevades muntanyes del Colorado.

El film s’estrenarà aquí el proper 20 d’octubre distribuïda per Twentieth Century Fox i, a part del tràiler el qual prometia aventures, drama, paisatges preciosos i amor, també han penjat un vídeo amb comentaris dels actors i membres de l’equip.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*