today-is-a-good-day

Darren Aronofsky retorna al terror psicològic amb ‘Mother!’

- Advertisement -

El darrer film de Darren Aronofsky ha donat molt per parlar des que el mateix cineasta va fer públic el cartell de la pel·lícula aprofitant la celebració del dia de la mare. Mother!, protagonitzat per Jennifer Lawrence i Javier Bardem, és un film de terror psicològic a l’estil de Black Swan, que es va presentar al festival de Venècia i va suscitar moltes i diverses opinions. En una entrevista, Aronoksky explicava que “vull que la pel·lícula sorprengui al públic, entenc que he anat a buscar la seva reacció perquè no dono descans en cap moment del film”.

Vistes ja les primeres imatges, queda clar que, per bé o malament, l’angoixa i el suspens no deixaran a ningú indiferent.

- Advertisement -

- Advertisement -

Mother! es basarà en la història d’una parella que comença a tenir problemes en la seva relació quan un seguit de visites inesperades posaran a prova la tranquil·litat de la seva vida. Javier Bardem donarà vida a la parella de Lawrence, un poeta en hores baixes. Quan un parell de desconeguts irromp a casa seva, el personatge de Bardem recobra la inspiració i escriu l’obra que li portarà la fama que tan desitjava però, també comportarà un canvi en la vida de tots el que es troben a la casa.

Lawrence i Bardem no estaran sols, un elenc de primera els seguirà: Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson, el germà d’aquest últim, Brian Gleeson i, Kristen Wiig. El film s’estrenarà el proper 12 d’octubre. En el pòster promocional, creat per l’artista James Jean, es podia veure dibuixada a la protagonista del film, Jennifer Lawrence, vestida amb un vestit blanc, mirada angelical i amb el seu cor arrencat del pit a les mans. Posteriorment també va aparèixer un nou pòster, aquest cop amb un Javier Bardem envoltat en flames.

mother!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents