Schwarzenegger i Costeau mostren les meravelles del mar Schwarzenegger i Costeau mostren les meravelles del mar
'Wonders of the sea 3D' tindrà la seva premiere espanyola al Festival de San Sebastià Schwarzenegger i Costeau mostren les meravelles del mar

L’actor de Terminator i Predator, Arnold Schwarzenegger, és l’encarregat de posar la veu (i part dels diners) del documental Wonders of the sea 3D, una experiència aquàtica que té com a objectiu meravellar-nos amb tot que passa sota l’aigua en tres dimensions. Darrere les càmeres hi ha els directors Jean-Michel Cousteau (fill i alumne avantatjat de l’oceanògraf Jacques Cesteau) i Jean-Jacques Mantello.

Després de tres anys d’enregistrament, la família del director Jean-Michel Cousteau mostra el seu viatge des de les Illes Fiji a les Bahames, on van comptar amb un equip que recull el que amaga l’oceà en el seu màxim esplendor. Aquest documental té una història rica en activitats educatives, ambientals, poètiques, emocionants i divertides. En el documental de 85 minuts també hi apareixerà el popular actor i ex governador de California en una escena inicial a banda de narrar les aventures dels exploradors del mar.

Cousteau ha explicat que “des del principi, el meu desig era que el narrador estigués profundament connectat amb el medi ambient, i no podríem haver complert millor aquesta missió. L’Arnold i jo compartim el mateix entusiasme sobre què s’ha de fer per protegir l’oceà. Em va impressionar la seva professionalitat i la seva dedicació que va demostrar en posar la seva veu a la pel·lícula “. I el que diu no és pas mentida. No us perdeu amb quin entusiasme explica les virtuts del documental en aquest teaser promocional.

El film es va presentar al Festival de Cannes i es podrà veure en una projecció especial amb la presència del propi Arnold Schwarzenegger i Jean-Michel Cousteau al Festival de San Sebastià. I parlant de 3D i de Schwarzenegger… Terminator 2 també torna al cine en aquest format en una versió remasteritzada que podrem veure en estrena a la 50 edició del Festival de Sitges.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*